Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +548

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

#gielda #kryptowaluty #youtube
@MarekPietka: Jachtu nie mam. Wielopokoleniowego majątku nie buduje się w 25 lat. Chyba, że jest się geniuszem, albo ma się ma masę szczęścia.
Ale taki zwykły miki jak ja, może jeździć fajnym autem, robić co chce w zasadzie, i nie martwić się o przyszłość w wieku 40kilku lat. Jestem pewnie bogatszy od 99%
@maryjuszpitagoras: Zamiast widzieć wszędzie przeszkody, znajdź rozwiązanie.
Dziewczyna albo chłopak, z drugą pensją, i już nagle zostaje trochę kasy żeby odłożyć, i zdolność kredytowa też jest.
Ja tak zrobiłem 20 kilka lat temu, sam nikt by mi kredytu nie dał. I jeszcze musiałem brać we franku.