Aktywne Wpisy
walicwasss +325

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +103
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!

źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz
Od razu przesyłałem pełną dokumentację do media expert. Oczywiście problem nie naprawiony, bo nie został według serwisu wykryty. Po 3 dniach odkurzacz zostaje odesłany, otrzymuję przeprosiny na mailu od sklepu za stan. Mija kolejny miesiąc... Odkurzacz przychodzi ponownie, jeszcze bardziej poobijany.
Nigdy nie miałem większych przygód reklamacyjnych, zdarzały się jakieś nieścisłości, ale w większości były szybko załatwiane. Tym razem jednak totalnie mi ręce opadają - jeszcze na moją wiadomość, że stan w którym odkurzacz przyszedł nie jest przeze mnie akceptowalny, otrzymuję od sklepu wiadomość, że tylko serwis jest w stanie ocenić stan odkurzacza i oni go akceptują...
Nie ma to jak wydać więcej kasy na odkurzacz, dbać o niego i po trzech miesiącach, "stracić go na 2 miesiące" i otrzymać w stanie, jakby ktoś totalnie o swoje rzeczy nie dbał i samo urządzenie miało min. 6 lat.
Najlepsze, że jedna ze szczotek w kółka wkręcone ma jakieś włosy + ślady wykładziny kolorowej, gdzie w mieszkaniu nie mamy żadnych dywanów, ani wykladzin.
Nigdy nie myślałem, że będę musiał się bawić w chodzenie do rzecznika praw konsumenta o pomoc, bo media expert dostając zdjęcia przed wysyłką i po, uzna, że jeśli odkurzacz
źródło: temp_file2632422662681349318
Pobierz