Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@timeofthe: dlaczego gdy wydał rozporządzenie że za defraudacje będzie kara śmierci po kilku dniach się z tego wycofał? Niech znajdzie kase którą pogubili i niech dorzucą do kotła jego oligarchowie. Spokojnie starczy na kolejne 4 lata walki.
Doskonale wiedzieli ze zaginiona kasa na sprzęt to większe straty w ludziach. Oni się o swoich nie martwią a my mamy to robić?
  • Odpowiedz
Dla mnie On jest i będzie gigachadem po tym jak się zachował w czasie wybuchu wojny w swojej ojczyźnie

@timeofthe: Jak się zachował? Stworzył z mężczyzn w swoim kraju obywateli drugiej kategorii? Ośmieszał ludzi próbujących ratować własne życie?

Z jednej strony mam nadzieję, ze Rosja przegra. Niemniej mam też nadzieję, że ten ludzki odpad spotka kara za przymusowe wysyłanie mężczyzn na śmierć.
  • Odpowiedz
@timeofthe: Typ sobie zrobił w przebraniu zdjęcie w okopie, żeby tacy jak ty łakali ukrowską propagandę. W rzeczywistości idą na front młodzi faceci którzy nie chcą nawet walczyć za ten skorumpowany "kraj" xD
  • Odpowiedz
@timeofthe: Jak się zachował? Stworzył z mężczyzn w swoim kraju obywateli drugiej kategorii? Ośmieszał ludzi próbujących ratować własne życie?

Z jednej strony mam nadzieję, ze Rosja przegra. Niemniej mam też nadzieję, że ten ludzki odpad spotka kara za przymusowe wysyłanie mężczyzn na śmierć.

@MrDante: W idealnym świecie nie byłoby takich dylematów.
Tyle że nie
  • Odpowiedz
  • 4
@Damianowski

Typ sobie zrobił w przebraniu zdjęcie w okopie, żeby tacy jak ty łakali ukrowską propagandę. W rzeczywistości idą na front młodzi faceci którzy nie chcą nawet walczyć za ten skorumpowany "kraj" xD

A Ty panie "wojny nie ma" Wolnomyslicielu dalej sie madrzysz? xD
  • Odpowiedz