✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jestem cztery tygodnie po wypadku na nartach, mam poważnie złamaną nogę, jeszcze przez dwa tygodnie muszę skakać o kulach na jednej nodze, nie mogę się schylać, podnosić rzeczy z podłogi lub przenosić dużych przedmiotów.Mieszkam z dwójką współlokatorów. Dzisiaj wyjmując coś z lodówki spadł mi na ziemię jogurt i zrobiła się mała katastrofa w kuchni. Po jakimś czasie napisałem do współlokatorów, że przepraszam za bałagan w kuchni, na co dostałem odpowiedź "A to posprzątają wróżki czy myślisz, że ja jestem twoją sprzątaczką?" Potem współlokatorka przyszła do mnie i zaczęła mnie wyzywać od najgorszych za to, że nikogo nie poprosiłem o posprzątanie. Czy w tej sytuacji ona ma rację? #kiciochpyta
@mirko_anonim: W sensie uświniłeś jogurtem całą kuchnię i zostawiłeś współlokatorom do posprzątania? Tak, ona ma rację, to nie jest jej odpowiedzialność sprzątać po tobie.
✨️ Autor wpisu (OP): @OlekAleksander: Mam stabilizator Ilizarowa na nodze, chodzę o kulach na jednej nodze. Nie ma opcji podnieść czegokolwiek z podłogi.
Jestem cztery tygodnie po wypadku na nartach, mam poważnie złamaną nogę, jeszcze przez dwa tygodnie muszę skakać o kulach na jednej nodze, nie mogę się schylać, podnosić rzeczy z podłogi lub przenosić dużych przedmiotów.Mieszkam z dwójką współlokatorów. Dzisiaj wyjmując coś z lodówki spadł mi na ziemię jogurt i zrobiła się mała katastrofa w kuchni. Po jakimś czasie napisałem do współlokatorów, że przepraszam za bałagan w kuchni, na co dostałem odpowiedź "A to posprzątają wróżki czy myślisz, że ja jestem twoją sprzątaczką?" Potem współlokatorka przyszła do mnie i zaczęła mnie wyzywać od najgorszych za to, że nikogo nie poprosiłem o posprzątanie. Czy w tej sytuacji ona ma rację? #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: ale pytanie było dlaczego nie poprosiłeś kogoś żeby posprzątał? I