@masterdick: dokładnie, bić bolszewików, z nimi trzeba krótko
Rosja jest teraz słabsza militarnie niż kiedykolwiek, niewykorzystanie takiej okazji może się całej Europie, a może i całemu światu odbić czkawką jak znowu się dozbroją
Nawrocki/Mentzen nie może wygrać wyborów, bo zrobi to co mu powiedzą urzędnicy z Moskwy.
Da da tawarisz, bo to przecież politycy PiSu i Konfy biegali z reklamówkami na polsko-białoruskiej granicy, :D te wyzywanie od ruskich agentów to już chyba działa tylko na takie ameby jak ty
Ale ruskich należy twardo ustawiać i cała Europa powinna z nimi zrobić porządek, w takim wypadku my też powinniśmy tam być a w ostateczności i sami aby pociągnąć za sobą resztę
@masterdick: Jak czytam takie bzdury mające na celu wciąganie Polski i mnie w tą wojnę to aż mnie cieszy, że wygrał Trump i może zaora cały temat. Jak chcesz to jedź - pewnie znajdą dla Ciebie miejsce na froncie.
@SubsaharyjskaAlpaka: Pewnie po tym się nie podniosą
Lepiej wysyłać wojsko żeby r-------o ruskich już na terytorium Ukrainy czy lepiej poczekać i okopać się na linii Wisły?
W sensie tak finalnie co byś wolał?
Sam mieszkam po tej 'bezpiecznej'
@SubsaharyjskaAlpaka: A było jakieś głosowanie odnośnie uchwały zabraniającej wysyłania polskich wojska na Ukrainę?
Rosja jest teraz słabsza militarnie niż kiedykolwiek, niewykorzystanie takiej okazji może się całej Europie, a może i całemu światu odbić czkawką jak znowu się dozbroją
@SubsaharyjskaAlpaka: A dostaniecie wizy?
Da da tawarisz, bo to przecież politycy PiSu i Konfy biegali z reklamówkami na polsko-białoruskiej granicy, :D te wyzywanie od ruskich agentów to już chyba działa tylko na takie ameby jak ty
@SubsaharyjskaAlpaka: daleko będziesz miał ze Szczecina darek XD
@SubsaharyjskaAlpaka: KONFEDEPIS ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@masterdick: Jak czytam takie bzdury mające na celu wciąganie Polski i mnie w tą wojnę to aż mnie cieszy, że wygrał Trump i może zaora cały temat. Jak chcesz to jedź - pewnie znajdą dla Ciebie miejsce na froncie.
@SubsaharyjskaAlpaka: wyłapiemy was i też wyślemy na Ukrainę