Wpis z mikrobloga

Na który wyścig F1 chcielibyście najbardziej polecieć z żoną by zrobić sobie też citybrake #f1

Który

• SPA - mąż ma się dobrze bawić. 39.7% (27)
  • Abu Dhabi - 30stopni w grudniu. 13.2% (9)
  • Katar - 35 stopni w listopadzie. 4.4% (3)
  • Azerbejdżan - piękny tor, super miasto 32.4% (22)
  • Silverstone - może i drogo i pada ale za to pole 10.3% (7)

Oddanych głosów: 68

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Raa_V: Austrię nie polecam, pisałem już o tym. Zdecydowanie lepiej i wygodniej Imola lub monza. Na drugiej nie byłem. Ale Imola masz Rimini niedaleko, Bolonię, masz muzeum ferrari i muzeum enzo. Polecam bardzo, a widoki klimat również super. Austria zawsze problem z dojazdem, z wyjazdem, ze wszystkim. Nie polecam. Węgry też fajne ale wiadomo to orbanowe szmaty, więc na razie tam nie jeżdżę. Ale samo miasto świetne i ceny spoko.
  • Odpowiedz
@Raa_V: Polecam SPA, piękny tor i dobra organizacja imprezy. Bezpośrednio przy torze może nie masz ciekawego miasta ale jak wynajmiesz auto to można jechać w ciągu 1h do Luksemburga czy np. Holandii (Maastricht) a tam już jest pięknie :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Jestem_tu_zielony: @tether69 byłem na Monzy, Imoli, Budapeszt X2 i Barcelona. Mimo wszytko chce uniknąć zadupia by jednak wykorzystać ten czas na zwiedzanie. Chyba najbardziej aktualnie pasuje mi Abu Dhabi lub Azerbejdżan bo to może być super przygoda. Abu Dhabi to.... Wiesz jakie są zimy. Zimno i mokro w grudniu jest w Warszawie a tam 30+ stopni. Zakończenie sezonu, mistrzostwo ferrari...

SPA bardzo chce bo to obok Monzy i Suzuki
  • Odpowiedz