Aktywne Wpisy

json-derollo +56
no i tak to jest
może ma ktoś jakieś polecajki na śniadanie przy legnickiej, nie musi być z dowozem
śniadania na turystycznym rynku chyba mnie znudziły
#wroclaw #jedzenie71
może ma ktoś jakieś polecajki na śniadanie przy legnickiej, nie musi być z dowozem
śniadania na turystycznym rynku chyba mnie znudziły
#wroclaw #jedzenie71

źródło: image_picker_08669163-3608-45CA-907C-97E47F6A2CAA-30617-00000A4DB5E9CC9D
Pobierz
Techguy91 +44
Życie 90% ludzi jest niewarte nawet przeżycia. To jest niesamowite jak duże nierówności mają miejsce w tym społeczeństwie, a ludzie już dawno się z tym pogodzili. Z jednej strony mamy ludzi, którzy za swój majątek mogliby kupić pół Polski, pławią się w luksusach i śmieją z proli, a z drugiej areczkow na minimalnej, którym ledwo starcza do pierwszego i jebią w pocie czoła na tych u góry. Nie mówiąc już o jakiejś
Slawomir Mentzen KONFEDERACJA
https://x.com/DawidParzyk/status/1892479776574587238
#nieruchomosci #polityka #kluczdomieszkania #pierwszeklucze #konfederacja #mentzen #wybory
Czyli co... przez 2 tygodnie spokój z propaganda ze konfederacja chce dopłacać do kredytów, a potem znowu się zacznie bo opłacone trolle muszą zarobić swoje 50gr/wpis...
Z drugiej strony holownia i lewica która nie chce OFICJALNIE uwalic programu pierwsze klucze kiedy są o to pytanie WPROST - a to spoko, oni to są przeciw na już słynnej grafice....
Nie ma kandydatów idealnych- stare, znałem.... pytanie gdzie najwięcej plusy i nie 0 minusów, tylko najmniej minusów