Aktywne Wpisy

McAbra +152

#krakow Wygląda na to, że słynny m----n z Katowic wrócił do naszego kraju i zaczął pracować na taxi

źródło: 491009658_536094006211866_6524011851460775213_n
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: 491009658_536094006211866_6524011851460775213_n
PobierzWykop.pl
I nie wiem co wybrać może ktoś ma porównanie. Z jednej strony wziąłbym alfę bo skręca kark na chodniku, ale to już trochę stare auto i to widać szczególnie w środku. Z drugiej BMW bo też jest ładne ale wiem jak są kojarzeni ich kierowcy + już będzie z jakimś przebiegiem ale jest najtańsze.
- Audi a4 a45 używane/nowe mały przebieg 2023r.+.
Spory bagażnik, dobry system infotainment. Napęd na przód trochę słabo.
- BMW seria 3 ixdrive przed face liftingiem czyli wersja przed 2022 rokiem.
W sumie najtańsze auto przez to, że kilkuletnie. Nowe nie wchodzi w grę bo ma wszystko dotykowe na ekranie. Na minus to trochę sebkowóz, policja lubi zatrzymywać z pały, bardzo stereotypowa marka.
-Alfa Romeo Giulia 2023+/nowe.
Stare archaiczne wnętrze. Przyciski, a nie dotykowe tablety (+), słaby system infotainment, super prowadzenie, mały bagażnik, mało miejsca z tyłu. Napęd na tył, dołączany przód. Chyba najmniej awaryjne w swojej klasie. Kłopot z późniejszą odsprzedażą. W moim mieście tylko serwis i to chyba się niedługo zawinie.
-mercedesa nie chce. Wszędzie piano Black, trzeszczy od nowości (mieliśmy nową a classe z salonu 2019). Dziadkowóz, nie pasuje mi design.
- jaguara nawet nie rozważam
#bmw #bmwboners #audi #alfaromeo #giulia #alfaholicy #alfa #motoryzacja #samochody
źródło: 1000026159
Pobierz@KanapkaPL: XD
Z BMW taki problem, że nie ma używek zbytnio 330i xdrive przedliftów chyba, że czekać na okazje jak ktoś zostawi w rozliczeniu i klepać.
Chociaż najbardziej skłonny jestem na BMW albo alfę.
No, ale nie mozna miec wszystkiego.
W każdym razie gdybym ja miałbym dla siebie wybrać spośród wymienionych no to Giulia. Nie potrzebuję jakichś wodotrysków we wnętrzu.
@fff112: ale w środku wygląda jak gunwo.
@Marek_Licyniusz_Krassus dlatego BMW odpada w przedbiegach bo ma telewizor zamiast ekranu i brak przycisków fizycznych.
Giulia podoba mi się nawet bardzo i to jest cały czas auto pierwszego wyboru. Brak piano Black, przyciski, a nie dotyk, super top wnętrze.
Nowe BMW odpada bo nie ma w ogóle fizycznych
@KanapkaPL: a takich miekkich faj pozostaje skoda, ewentualnie leksus
@KanapkaPL @kimunyest95 @unintelligible
To jest hit jak bardzo wszyscy się przyjebują tego systemu multimedialnego. I najczęściej są to opinie ludzi którzy nigdy go nie używali a jedynie powtarzają to co już ktoś w internecie napisał. Ok, jest stary, i co z tego? Działa. A największa jego zaleta to gałka. W trakcie jazdy masz ją pod ręką, lepsze i wygodniejsze to niż wyciąganie łapy