Aktywne Wpisy
walicwasss +325

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +103
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!

źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz
Argumenty o wyższości spacerów nad wychowywaniem, wzajemne wyliczanie kosztów karmy kontra pieluch oraz porównania, które z nich bardziej uwala się gównem – tu pies często przegrywa, choć dziecko w pewnych momentach potrafi zaskoczyć.
Psiarze zrzeszeni są w mocnej koalicji, a debata często przeradza się w atak personalny w stylu 'Nie wpieprzaj się w moje życie', jakby podświadomie czuli, że to, jak traktują czworonoga, jest delikatnie odjechane. Z kolei dziecioroby wyśmiewają psiarzy z pogardą, jakby przeszli grę w życie, mimo że zostały im z niego zaledwie ochłapy dla samego siebie. Jednak wszystkie chwile, gdy w myślach dusili własne potomstwo, byle tylko odzyskać swobodę działania, zagłuszają szyderczym śmiechem w stronę psich mam.
WYKOP PEEL – tutaj zawsze znajdzie się ktoś, komu przeszkadza, że żyjesz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#gownowpis #dzieci #psy #rodzina #wykopgonewild
Bawię się czasem myślą, że najbardziej to rusza niezdecydowanych. Nie wiem czy tak jest,