Aktywne Wpisy
Fafulec98 +116
Przeraża mnie, że wywiad z człowiekiem o skrajnie szkodliwych poglądach wykręcił tak absurdalne zasięgi.
#kanalzero
#kanalzero

odyn88 +26
Nie zgadzam się z Braunem w wielu kwestiach, ale w jednej muszę przyznać mu rację – gdy powiedział, że Putin nagle „wyleczył” świat z COVID-u ¯\(ツ)/¯
#kanalzero #koronawirus
#kanalzero #koronawirus
A jak stoi baba to będzie stała na samym środku i nawet nie drgnie. Jak się powie "przepraszam" to jeszcze spojrzy zdziwiona czego od niej chcesz. Jak jedzie wózkiem to jak czołgiem. Potrafi wjechać ci w dupę i gdybyś się przewróciła to by po tobie jeszcze przejechała.
#zakupy #logikarozowychpaskow #przemyslenia
@bigos555 ale ja się przecież z tobą zgadzam. Większość przestępstw popełniają mężczyźni, gwałtów też. Kobiet twórców na of jest 2 miliony, a facetów 200 milionów. To że nam kobietom się myli prawa strona z lewą to przy tym nic.
@WielkiNos: Moja stara sie tak zachowuje
@WielkiNos: Mi się myli. Co to ma do płci?
@WielkiNos:
@opast: Chyba, że to akurat dużego chłopa. Wtedy to juz grzecznituko, przepraszam szanownego pana.
Tydzień temu poszedłem z młodym na sanki to oczywiście ustawi się baba na środku zjazdu, nic tylko pierdyknąć w nią rozpędzonymi sankami.
@saintie: jeżeli jesteś różową i nie zauważyłaś tego znaczy że ty jesteś tą babą z opisu