Wpis z mikrobloga

Zauważyliście, że jak idziecie z wózkiem alejką w markecie to jak stoi facet jakimś sposobem widzi cię z daleka i przesuwa wózek żebyś mogła przejść, odsuwa się, ogarnia, że są ludzie dookoła i nie jest sam.

A jak stoi baba to będzie stała na samym środku i nawet nie drgnie. Jak się powie "przepraszam" to jeszcze spojrzy zdziwiona czego od niej chcesz. Jak jedzie wózkiem to jak czołgiem. Potrafi wjechać ci w dupę i gdybyś się przewróciła to by po tobie jeszcze przejechała.

#zakupy #logikarozowychpaskow #przemyslenia
  • 232
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thurisaz1982: to tak jak jedzie z naprzeciwka auto bez świateł i mrugniesz długimi. Jak jedzie facet to włączy i pokaże rękę żeby podziękować. Jak jedzie baba to przy mijaniu Cię patrzy na Ciebie jak ja debila co Ty od niej chcesz, a świateł dalej nie zapali.
  • Odpowiedz
  • 0
@JestemMisiem tak.

@bigos555 ale ja się przecież z tobą zgadzam. Większość przestępstw popełniają mężczyźni, gwałtów też. Kobiet twórców na of jest 2 miliony, a facetów 200 milionów. To że nam kobietom się myli prawa strona z lewą to przy tym nic.
  • Odpowiedz
A jak stoi baba to będzie stała na samym środku i nawet nie drgnie. Jak się powie "przepraszam" to jeszcze spojrzy zdziwiona czego od niej chcesz. Jak jedzie wózkiem to jak czołgiem. Potrafi wjechać ci w dupę i gdybyś się przewróciła to by po tobie jeszcze przejechała.

@WielkiNos: Moja stara sie tak zachowuje
  • Odpowiedz
@WielkiNos Kobiety przechodząc przez pasy nie próbują nawet złapać się wzrokowo z kierowcą tak jak mężczyźni i ładują się pod koła znienacka jak lemingi, im starsze i grubsze tym bardziej samobójczo ładują się pod koła a po sześćdziesiątce spotykają się na pasach i grupowo w-------ą kierowców, którzy nie wiedzą czy one chcą przejść czy mają spotkanie kółka różańcowego.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: W ruchu drogowym to widac najlepiej. Jak probujesz sie wlaczyc z podporzadkowanej w godzinach szczytu to baba nigdy Cie nie pusci. Trzeba czekac na chlopa. Baby nie maja w nawyku ustepowania, im sie zawsze i wszedzie wszystko nalezy ale tak je nauczylo spoleczenstwo.
  • Odpowiedz
@WielkiNos:

Badania pokazują, że różnice są minimalne. Problemy z rozróżnianiem lewej i prawej strony mogą dotyczyć zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Częściej wynika to z indywidualnych cech, nie z płci.

@WielkiNos:
  • Odpowiedz
  • 3
@WielkiNos ja tam już idę na chama i wózki, koszyki sam przekładam przeważnie je kopiąc. Jakbym miał za każdym razem przepraszać, to bym mówił te słowo co kilka - kilkanascie sekund.
  • Odpowiedz
@WielkiNos klasyka. Plus chodzenie po chodniku. Chlop dwa metry normalnie sie chociaz obroci i sie miniemy a takie gowno 150cm nie wazne czy tipsiara 20 lat czy p---a na emeryturze od lat 80 bedzie n---------c jak czolg taktyczny
  • Odpowiedz
  • 1
@bigos555 wolne żarty, każdego traktuje tak samo. Ale taki duży chłop to trochę rozumu ma i jak co to nie zastawi całego przejścia ale to rzadkość.
  • Odpowiedz
Żeby to tylko w markecie. Tak samo w domu żona zatrzyma się w przejściu, no bo czemu nie.

Tydzień temu poszedłem z młodym na sanki to oczywiście ustawi się baba na środku zjazdu, nic tylko pierdyknąć w nią rozpędzonymi sankami.
  • Odpowiedz
@WielkiNos oczywiście dostrzegam to i mam swoją teorię. chodzi o to, że mężczyzna od dziecka konkuruje z innymi mężczyznami, musi być na oriencie, uważać na korytarzu w szkole, żeby nie dostać z bara od jakiegoś sebixa, nie wejść w grupkę jakichś patusów. jak jesteś na kursie kolizyjnym z innym facetem, który przypadkiem jest od ciebie 2x większy, to musisz kalkulować kroki tak, żeby się z nim minąć. generalnie facet musi mieć
  • Odpowiedz