Aktywne Wpisy

cypisek84 +67
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
diszpetri +170
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@-Melek-: d-----ć kacapii tak, żeby się zesrała. Podobnie jak 35 lat temu komuchom z cccp.
@-Melek-: a to niby jakie, co?
@-Melek-: tak, kacapy wracają do siebie
Zacznijmy od tego kto ma racje - jest tym Ukraina to jest niezależne wolne państwo które niczym nie zaatakowało Rosji.
Rosja też NATO nie musi się bać bo jest to sojusz obronny który jej nigdy nie zaatakuje jeśli ona nie zaatakuje jej członków.
Teraz działania:
- sankcje kompletne 0 sprzedaży elektroniki, leków, technologi, 100% wyjście każdego biznesu
@Sossija: Ukraina przegrała tą wojnę w dniu kiedy pozwoliła wyjechać kobietom. Nawet niech Moskwę zajmą jutro i ją dostaną. Kto będzie tego wszystkiego pilnował? Tam większość mężczyzn jest trwale uszkodzona (także na psychice) walką. Kobiety nie wrócą, bo wolą życie na zachodzie i tylko googlują jak wziąć rozwód.
Jakiekolwiek warunki pokoju wystawi dziś Ukraina, to nawet jeżeli je dostanie, kraj nie będzie się w
@Hadolf_Itler: Wojna zakończona 1870, której negatywne skutki na demografię skończyły się w 2015 XD Właśnie o tym pisałem - Ukraina może nie dostać ponad 100 lat żeby próbować się odbudować w tak szybko zmieniającym się świecie. Nie chodzi mi nawet o Rosję jako zagrożenie - przecież Chiny z tak słabego kraju mogą zrobić swoją kolonię do wytwarzania jak robią z niektórych krajów Afrykańskich.
Weź też pod