Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@-Melek-: Tak, wynegocjować obniżkę cen ropy z nafciuchami, tak jak Trump mówił kilka tygodni temu zanim mu o------o. Wtedy rusy straciliby najważniejsze źródło dochodów do prowadzeniw wojny i tak by nie szczekali.
  • Odpowiedz
Nie zgadzam się z podziałem Ukrainy ale zna ktoś jakieś inne rozwiązania konfliktu

@-Melek-: d-----ć kacapii tak, żeby się zesrała. Podobnie jak 35 lat temu komuchom z cccp.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Sossija no i zaczynają się schody bo komuś z naszych rządzących od lat zależy na tym żebyśmy byli rozbrojeni a kase wydawali na głupoty. Niezaleznie czy rządzi trump obama pis czy po. Już nie wspominając o Europie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@ZjadamChmury nie jestem pro rosyjski. Chętnie wymazałbym rosje z mapy. Pytam tylko czy są jakieś argumenty i pomysły żeby nie gineli ludzie. Bo nie podoba mi się co trump teraz robi. Nie podoba mi się też to co Unia i nasi politycy zrobili z nami.
  • Odpowiedz
@-Melek-:
Zacznijmy od tego kto ma racje - jest tym Ukraina to jest niezależne wolne państwo które niczym nie zaatakowało Rosji.
Rosja też NATO nie musi się bać bo jest to sojusz obronny który jej nigdy nie zaatakuje jeśli ona nie zaatakuje jej członków.

Teraz działania:
- sankcje kompletne 0 sprzedaży elektroniki, leków, technologi, 100% wyjście każdego biznesu
  • Odpowiedz
d-----ć kacapii tak, żeby się zesrała.

@Sossija: Ukraina przegrała tą wojnę w dniu kiedy pozwoliła wyjechać kobietom. Nawet niech Moskwę zajmą jutro i ją dostaną. Kto będzie tego wszystkiego pilnował? Tam większość mężczyzn jest trwale uszkodzona (także na psychice) walką. Kobiety nie wrócą, bo wolą życie na zachodzie i tylko googlują jak wziąć rozwód.

Jakiekolwiek warunki pokoju wystawi dziś Ukraina, to nawet jeżeli je dostanie, kraj nie będzie się w
  • Odpowiedz
sprawdź se casus Paragwaju

@Hadolf_Itler: Wojna zakończona 1870, której negatywne skutki na demografię skończyły się w 2015 XD Właśnie o tym pisałem - Ukraina może nie dostać ponad 100 lat żeby próbować się odbudować w tak szybko zmieniającym się świecie. Nie chodzi mi nawet o Rosję jako zagrożenie - przecież Chiny z tak słabego kraju mogą zrobić swoją kolonię do wytwarzania jak robią z niektórych krajów Afrykańskich.

Weź też pod
  • Odpowiedz
@-Melek-: to proste, więcej sankcji, więcej wsparcia Ukrainy. Im szybciej, tym bardziej skuteczne. I taniej mas wyjdzie. Krótko z Rosją.
  • Odpowiedz