Jedyne za co moge go szanowac to, ze przynajmniej sie nie kryje z tym kim jest (jak konfederaci u nas).
Tylko jak juz skonczy sie demontaz demokracji w USA i wjedzie na pelnej k----e dyktatura to nie piszcie znowu o tym, ze to wina lewactwa.
Trump ma pelnie wladzy wiec wszystko co sie dzieje jest wynikiem dzialan prawej strony i obserwujemy wlasnie w czasie rzeczywistym jak glupia decyzja jest oddawanie wladzy takim kretynom.
A tutaj dla garstki ludzi, ktorzy potrafia czytac ze zrozumieniem i po angielsku powod dla ktorego pisze o demontazu demokracji i wjezdzaniu dyktatury przez pomaranczowego smiecia:
@jegertilbake: trump to nie prawak tylko populista no chyba że łagodzenie kar za wyroki to przykład tego słynnego "rozsądnego konserwatyzmu" (First Step Act) albo wpuszczanie do białego domu ludzi jak podczas tego pseudo szturmu na kapitol
cięzko mi też nazwać "konserwatystą" pospolitego złodzieja wobec którego toczyły sie postępowania sądowe
@Lomar15: Bez kłamania pod tym postem. Jest zarowno prawakiem jak i populista. Do tego to nie zwykla prawica tylko skrajna, bo w USA wszystko jest jebniete w prawo wzgledem Europy.
@jegertilbake: pomijając liczby, których nie jestem w stanie teraz zweryfikować (aczkolwiek czytałem, że są sporo przeszacowane) oraz ton wypowiedzi "z góry", którego szczerze nie cierpię u nikogo, to wskaż mi gdzie w tej wypowiedzi Trump się myli? Począwszy od pierwszego akapitu - faktem jest, że w Ukrainę zostały wpompowane gigantyczne pieniądze (zarówno fizycznie jak i pod postacią sprzętu i uzbrojenia) a postępów w wojnie jakichkolwiek brak. Ukraina od 3 lat
Jedyne za co moge go szanowac to, ze przynajmniej sie nie kryje z tym kim jest (jak konfederaci u nas).
Tylko jak juz skonczy sie demontaz demokracji w USA i wjedzie na pelnej k----e dyktatura to nie piszcie znowu o tym, ze to wina lewactwa.
Trump ma pelnie wladzy wiec wszystko co sie dzieje jest wynikiem dzialan prawej strony i obserwujemy wlasnie w czasie rzeczywistym jak glupia decyzja jest oddawanie wladzy takim kretynom.
#bekazprawakow #ukraina #wojna #usa #polityka #trump #neuropa
źródło: a5qig6r2e4ke1
Pobierzhttps://old.reddit.com/r/law/comments/1isvzgu/the_full_executive_order_is_out_this_is_the/
@jegertilbake: Trump to ruski i izraelski agent ale to drugie to u nich normalne.
Znalezisko do wykopania dla chętnych
@Smarek37 @gacek1267
Donald Trump otwarcie powiela rosyjską propagandę
no chyba że łagodzenie kar za wyroki to przykład tego słynnego "rozsądnego konserwatyzmu" (First Step Act)
albo wpuszczanie do białego domu ludzi jak podczas tego pseudo szturmu na kapitol
cięzko mi też nazwać "konserwatystą" pospolitego złodzieja wobec którego toczyły sie postępowania sądowe
@Lomar15: Bez kłamania pod tym postem. Jest zarowno prawakiem jak i populista. Do tego to nie zwykla prawica tylko skrajna, bo w USA wszystko jest jebniete w prawo wzgledem Europy.
Płatki śniegu w kulcie razem silne uga buga.
Dno