Wpis z mikrobloga

Wiem, że era #danielmagical już dawno minęła, ale oglądałam go głownie z sentymentu. Jednak teraz nie da się tego obrzydliwego tucznika oglądać nawet minuty. Tucznik prowadzi taką cenzurę, że jak ktoś napisze na czacie głupie "daj jej powiedzieć" to banuje XD
Wszystkie dosłownie WSZYSTKIE donejty, które nie są 100 pochlebne pomija i ukrywa. Jak tylko wlatuje jakiś donejt, to tucznik biegnie i czyta wiadomość przed lektorem, żeby usunąć każdy jeden w którym jakieś patusiarskie matki nie proszą go o pozdrowienia.
Cały czas jest taka stypa, bo każdy ciekawy komentarz obłudnik banuje i nawet jak ktoś już się dobije i zapyta o gohę, jacę, pieniądzę czy przeszłość - to tłucznik dosłownie zakłamuje przeszłość i w żywe oczy drze czerwoną mordę że "to nie prawda, tak nie było, pomówienia".

Każdy kojarzy te shoty jak nawala gohę kulą lub gasi peta o jej włosy. A na strimach mówi, że to nie prawda i chu** XD

Cenzura zaszła tak daleko, że jak pokłóci się z uszatą na żywo to zaraz kasuje na bieżąco ten moment i zapis strima żeby czasami nikt nie widział. Cały czas gada, że ktoś chce go: zniszczyć, oszukać, wykorzystać, zabrać z zazdrości.

Dziś jak zobaczył, że ma nie całe 3 tysiące widzów, to zaczął opowiadać że ludzie mu zazdroszczą, że on zarabia duże pieniądze i brat go okradł i nic nie dostał za walkę z rafonixem.

Ludzie na tiktoku go nienawidzą i jak tylko się pojawi to go pięknie cisną. Na to prosiak: Wy nic nie wiecie, nie znacie się, nie rozumiecie i wyłącza tiktoka lub każe występować małpce.
Jak wczoraj on siedział sam na stimie bo małpka była chora, to było bardzo mało ludzi i nikt mu nic nie wysyłał i nie pisał, to zaczął gadać o Nikicie i bracie, żeby ludzie wchodzili. Jak to nie pomogło, to na siłę wołał małpkę, żeby siedziała przed kamerą.

On już na zawsze jest uzależniony od drugiej osoby, bo sam sobą nic reprezentuje. A ludzie ich oglądają dla dram i tego jaki on jest toksyczny i zryty. Chcą igrzysk i prania brudów i to się nigdy nie zmieni, ale ten bałwan łudzi się, że kiedyś będzie lubiany.

Gość co psa nie wyprowadził na spacer przez ponad 2 miesiące, bo mu się nie chciało jechać do weterynarza i kazał strmować małpce wczoraj na grze pobranej z torentów XD

Ten człowiek jest nauczony żyć kosztem innych niczym alfons będzie wystawiał swoje małpki, jak uciekną to gohę, potem inną małpkę, meneli, brata, kolejne małpki w końcu dzieci aż do momentu ponownego zamknięcia w więzieniu.

Oficjalnie pluje na niego i nigdy już nie wejdę na jego żadnego strima. Mam nadzieję, że ludzie szybciej skumają żeby nic mu nie wysyłać przede wszystkim żadnych donejtów. Już coraz mniej widzów ma.

A no i oczywiście cel na mieszkanie, gdzie w życiu za 300k nie kupi tego mieszkania. Podatki + wydawanie hajsu na bieżąco na drogie sprzęty, taksówki, k--s i żarcie. To najbardziej obrzydliwy człowiek jakiego zobaczyłam w życiu i zasługuje na miano obłudnika-tucznika jak nikt inny w internecie. #patostreamy #torun #famemma #kick #nitro #pasut
Hortennsia - Wiem, że era #danielmagical już dawno minęła, ale oglądałam go głownie z...

źródło: ssas

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hortennsia: Nawet jego własny brat go ciśnie i mam nadzieję że to nie jest pod publikę. Chciałbym go zobaczyć gdzieś pracującego i żeby ktoś na niego napluł i nagrał śmiejąc się z niego. Niewdzięcznik i zły człowiek. Wystarczy obejrzeć wywiad u Reporterka co mają ludzie do powiedzenia na jego temat.
  • Odpowiedz
  • 6
@EWENEMENTINOR Gość w życiu nie pójdzie do uczciwej pracy. On już całe życie będzie wykorzystywał innych i równocześnie płakał, że każdy go wykorzystuje i oszukuje. Inaczej nie potrafi.
Gdyby nie pojawienie się małpki, to mówił że miał plan stromować z grupą meneli jak kiedyś na urzędniczej.
Wiecie za a-----l i jedzenie bedzie on ZAPEWNIAŁ alkoholicy będą się upokarzali na całą Polskę, a tucznik w tym czasie będzie jeździł taksówkami po hotelach
  • Odpowiedz
  • 12
@EWENEMENTINOR zgłaszać go wszędzie. Przecież on nie może mieć działalności i nie może strimować oraz obrażać innych na mediach społecznościowych.
A robi to każdego dnia.
Mam nadzieję, że prokuratura już zbiera na niego materiały. Przecież nawet na żywo groził bratu i temu managerowi. Wystarczy to wysłać i po tuczniku.
  • Odpowiedz
@EWENEMENTINOR: póki gocha sama nie potwierdzi za gruby ją okradł i na ile to można uznać to ciśniecie za promocje swoich social medii. @Hortennsia Dowody jeśli nagrywają jego streamy to tak, bo gruby sam ostatnio mówił że specjalnie usuwa zapisy by nie było na niego dowodów gdy komuś grozi lub kogoś wyzywa ( ͡° ͜ʖ ͡°). Co do patocontentu jak nie masz co oglądać to
  • Odpowiedz