Aktywne Wpisy

Khraell +48
Mireczki, pijcie ze mno kompot. SPEŁNIŁEM POLSKI SEN i to przed 40 (mam 38).
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C

źródło: obraz_2025-04-25_235650233
Pobierz
Mietowy_ +28
39 lat temu o godzinie 1:23 w reaktorze jądrowym bloku energetycznego nr 4 Czarnobylskiej Elektrowni Jądrowej nastąpiła eksplozja.
Była to największa katastrofa w historii energetyki jądrowej i jedna z największych katastrof przemysłowych XX wieku. Razem z katastrofą w elektrowni jądrowej Fukushima I została zakwalifikowana do siódmego, najwyższego stopnia w skali INES (ang. International Nuclear and Radiological Event Scale)
W wyniku całkowitego zniszczenia reaktora skażeniu promieniotwórczemu uległ obszar od 125 000 do 146
Była to największa katastrofa w historii energetyki jądrowej i jedna z największych katastrof przemysłowych XX wieku. Razem z katastrofą w elektrowni jądrowej Fukushima I została zakwalifikowana do siódmego, najwyższego stopnia w skali INES (ang. International Nuclear and Radiological Event Scale)
W wyniku całkowitego zniszczenia reaktora skażeniu promieniotwórczemu uległ obszar od 125 000 do 146

źródło: 20110412000311672367-original
Pobierz
Oglądam wydarzenia na Polsacie, matka biła ośmiolatkę tłuczkiem, jej niepełnosprawny syn wezwał pomoc u sąsiadów, a jakąś ekspertka na koniec tłumaczy, że ta pani mogła być zmęczona wychowywaniem dzieci, w tym niepełnosprawnym osiemnastolatkiem.
Apes together strong