Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v5 zapisy startuja wlasnie teraz
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez

Krupier +26
Z cyklu znaleziska z działki - kawałek torów gładszych. #pdk Cienżki. Z dziurkom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co? Tego już chyba się nie dowiem. Może się kiedyś przyda. W każdym bądź razie taką mam nadzieję bynajmniej.
#ogrodnictwo #dzialka #rod #szczecin
Po co? Tego już chyba się nie dowiem. Może się kiedyś przyda. W każdym bądź razie taką mam nadzieję bynajmniej.
#ogrodnictwo #dzialka #rod #szczecin

źródło: 1000036846
Pobierz
1) Orange man robi Małpie wode z mozgu bo jej duzo bardziej ZALEZY na pokoju bo juz ledwo zipią produkcyjnie. Bada ich strategie negocjacyjna i sprawdza co moze ugrac.
2) Orange man bedzie podwazal sojusz NATO i jechał po Ukrach zeby "obudzić" europe ergo francuzow i niemcow bo polski nie trzeba i zwiekszyc naklady militarne
3) Rozmowy pokojowe NIE UDADZĄ SIĘ i kazdy to wie nawet pomaranczowy to wiedzial gdy je inicjowal. Tu nie chodzi o to zeby skonczyc wojne - tu trzeba upiec dwie pieczenie - a) zadowolic burgerowego wyborce b) sprawdzic jak bardzo zdesperowana jest Małpa z kremla
4) Nie ma opcji ze USA wyjdzie z Polski wojskiem, czy nawet zredukuje jednostki - moze jedynie zwiekszyc i zwielokrotnic militaryzacje.
5) zaraz po spotkaniach wracamy do business as usual w wojnie czyli dalsze dojezdzanie ruskich rekami ukraincow ze zwielokrotnionym udzialem zachodu do momentu az Malpa w koncu zadzwoni do Orange mana zeby juz przestal i pokornie wezma jednak te pare okregow wzamian za zaprzestanie dzialan.
6) a potem oczywiscie poleci tam kontyngent NATOWSKI glownie USA i Polski jak najbardziej co wiecej bedzie on bardzo liczny. P---------e ze jakies wojska ONZ tam pojada inne gowno to teatr dla gojow
#usa #ukraina #wojna #rosja #trump
okej, ja uwazam ze wg administracji USA okazja na dojechanie ruskich musza zostac wykorzystane nawet kosztem burgerowego podatnika.
Z kilkoma podpunktami jestem w stanie się chyba zgodzić. Trump tym bełkotem prowadzi jakąś większą grę. Podejrzewam ogólnie, że Trump doskonale wie, że Putin nie chce pokoju i nie zależy mu tylko na podbiciu samej Ukrainy. Najbliższe pół roku mogą nam odsłonić wiele kart i dowiemy się mniej więcej o co kaman.
@ByczeqFernando: Jest to oczywista brednia. Największym zagrożeniem dla Zachodu są Chiny.