Poparcie dla partii Justina Trudeau skoczyło w ciągu nieco ponad mieisąca o ponad 20 pkt%, po tym jak zaczął go atakowac Trump i grozic temu krajowi. Mam nadzieje ze teraz pomaranczowa małpa zacznie atakowac polski rzad i Polske :)
@Syn_Tracza: Już 37%? O c--j xD Wiedziałem, że rośnie szybko, ale myślałem, że koło 30% wyhamuje.
Jeżeli obecne sondaże by się utrzymały, to biorąc pod uwagę system w Kanadzie (JOWy) partia Trudeau znowu może wygrać w liczbie miejsc (choć prawdopodobnie z rządem mniejszościowym - ale to lewicowe NDP ich wesprze głosami w parlamencie).
@Syn_Tracza: Najlepiej niech j---e w każde Europejskie państwo ile wejdzie i wjeżdża na honor Europejczyków, pokazuje że chce robić interesy oddzielnie z każdym w--------c jednocześnie sąsiadów ( ͡°͜ʖ͡°)
#usa #bekazprawakow #trump #kanada #polityka
źródło: GkGOn67XkAAEwKK
PobierzJeżeli obecne sondaże by się utrzymały, to biorąc pod uwagę system w Kanadzie (JOWy) partia Trudeau znowu może wygrać w liczbie miejsc (choć prawdopodobnie z rządem mniejszościowym - ale to lewicowe NDP ich wesprze głosami w parlamencie).