Wpis z mikrobloga

Ja sobie tak myślę, i to mnie najbardziej r---------a, to że te wszystkie gwiazdy pop są znane nie dlatego bo mają talent tylko dlatego że są przede wszystkim ŁADNI. Ile to razy porównywaliście popularność jakichkolwiek piosenkarek pop nieważne czy jest to Britney Spears czy chociażby Taylor Swift a zespołami rockowymi jak Aerosmith czy Def Leppard? Na naszym rodzimym rynku muzycznym jest tak samo, a nawet gorzej. Mało kto wymienia że lubi np. zespół Para Wino w porównaniu do takiej Dody, która ma mnóstwo fanów i fanek w całym kraju nad Wisłą i której słuchają też (o zgrozo) mężczyźni. Przecież to jest jakaś abstrakcja. To tak, jakby wygląd decydował o tym czy zostaniesz muzykiem a umiejętności muzyczne są bez znaczenia jak jesteś brzydki lub najzwyczajniej w świecie zbyt przeciętny. No chyba, że jakiś zespół muzyczny ma status legendy (czyli jest gigachadem w muzyce) to mordy i ubiór muzyków nie mają znaczenia, czego przykładem jest np. Kult. Ale to już moje zdanie.¯\(ツ)/¯
#przegryw #blackpill #muzyka #bekazpopu #logikarozowychpaskow #p0lka #logikaniebieskichpaskow #spermiarzalert #stulejacontent #teatrfigurwoskowych
NevermindStudios - Ja sobie tak myślę, i to mnie najbardziej r---------a, to że te ws...

źródło: 4c11aeea7998d22b65bef9808423036b

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NevermindStudios: Dzisiaj to widać w rapie (przynajmniej na polskim podwórku).
Dawni artyści - Peja, Słoń, VNM, OSTR, Joka, Abradab, K2, itd. Byli niektórzy bardziej atrakcyjni, ale ogólnie to najczęściej takie zwykłe mirki kołchoźniki.
Dzisiaj to bez middleparta lub fluffy hair i wyglądu oskarka nie podchodź. Mamy takie stężenie oskariatu wśród nowych wykonawców że to jest aż dziwne. Ewidentnie liczy się przede wszystkim wygląd
  • Odpowiedz