Według najnowszego badania Kijowskiego Międzynarodowego Instytutu Socjologii zaufanie do Wołodymyra Zełenskiego deklaruje 57% badanych, 37% deklaruje nieufność. Te wskaźniki stabilnie utrzymują się na podobnym poziomie od maja 2024. link #ukraina #rosja #usa
@Towarzysz_Pawulon: Nigdy byś na to nie wpadł, ale z tego, że Załużny jest popularniejszy. Zełenski wyraźnie wyprzedza wszystkich pozostałych polityków, natomiast armia jest zdecydowanym liderem wszystkich badań zaufania, a Załużny jest personifikacją wojska. Inna sprawa, że od początku inwazji w 2022 publicznie udostępniono może z pięć wiarygodnych sondaży wyborczych, bo poważne ośrodki badawcze tego nie robią w warunkach wojny.
@Towarzysz_Pawulon: kolejna błyskotliwa analiza, rzeczywiście nie da się ukryć, że na korzyść Załużnego działa, ze był głównodowodzącym Sił Zbrojnych Ukrainy a nie komendantem powiatowego WKU
@Towarzysz_Pawulon: jednak zmieniam zdanie. Jeśli masz do wyboru polegać na własnej inteligencji, albo tej sztucznej z generatora, to faktycznie wybrałeś mniejsze zło.
@JPRW Ciekawe jak wiarygodne są te analizy czy tak samo jak dane wywiadu:
Rosjanom kończą się już rakiety, którymi dokonują zmasowanych ataków na Ukrainę. Tak twierdzi ukraiński wywiad wojskowy. W poniedziałek rosyjskie bombowce i okręty wystrzeliły na terytorium Ukrainy ponad 70 dalekosiężnych rakiet. Większość udało się zestrzelić.
Według szefa ukraińskiego wywiadu Kiryła Budanowa rosyjskie zasoby rakiet, którymi atakują Ukrainę, są na wyczerpaniu. – Rosjanie wyrabiają nowe egzemplarze, ale jest to niewielka
Ciekawe jak wiarygodne są te analizy czy tak samo jak dane wywiadu
@Caracas: Porównujesz działalność służb wywiadowczych państwa do sondażu opinii publicznej, który polega na tym, że ludziom się zadaje pytania, a oni odpowiadają?
@JPRW spytałem chat gpt i jest trochę mniej pozytywny dla Zełeńskiego
Niech zgadnę, pewnie napisałeś coś w stylu „dlaczego ludzie nie są zadowoleni z Zalenskiego ” lub „dlaczego spada poparcie Zalenskiego”. Spójrz na to zapytałem go o coś, już rozumiesz dlaczego chat gpt jest średnim źródłem?
Jakie były wasze ulubione mapy w CSie 1.6, które były bardzo rzadko grane na publicznych serwerach FFA, bo obecna tam dzieciarnia wybierała w kółko dusta2, inferno, nuke, westwooda? xD Moja to as_oilrig. Klimat wyjątkowy #cs16 #gry #staregry #nostalgia
Szef mnie wysłał z pracy do domu, bo fatalnie się czuję. Mam taki świszczący kaszel, boli mnie klatka piersiowa. Do tego w nocy było mi przeraźliwie wręcz zimno, by potem zrobić się gorąco. Jutro jadę do lekarza. Ciekawe co mi dolega? #zdrowie #pracbaza
#ukraina #rosja #usa
źródło: 01
Pobierzźródło: IMG_20250219_143558
PobierzPorażka o 36% to wynik jakby u nas Braun w drugiej turze rywalizował z Trzaskowskim XD
źródło: temp_file5692270456230374017
PobierzInna sprawa, że od początku inwazji w 2022 publicznie udostępniono może z pięć wiarygodnych sondaży wyborczych, bo poważne ośrodki badawcze tego nie robią w warunkach wojny.
źródło: temp_file2646849031345905417
Pobierz@Towarzysz_Pawulon: to wiele mówi o tobie
Już chyba tylko chiński deepseek zostaje
A ktoś tak k---a napisał? Jeny, ja się nie dziwię, że mam ciebie na czarnej liście, to aż żal odpisywać. Kolejny wykopek ze spranym łbem.
Rosjanom kończą się już rakiety, którymi dokonują zmasowanych ataków na Ukrainę. Tak twierdzi ukraiński wywiad wojskowy. W poniedziałek rosyjskie bombowce i okręty wystrzeliły na terytorium Ukrainy ponad 70 dalekosiężnych rakiet. Większość udało się zestrzelić.
Według szefa ukraińskiego wywiadu Kiryła Budanowa rosyjskie zasoby rakiet, którymi atakują Ukrainę, są na wyczerpaniu. – Rosjanie wyrabiają nowe egzemplarze, ale jest to niewielka
@Caracas: Porównujesz działalność służb wywiadowczych państwa do sondażu opinii publicznej, który polega na tym, że ludziom się zadaje pytania, a oni odpowiadają?
Niech zgadnę, pewnie napisałeś coś w stylu „dlaczego ludzie nie są zadowoleni z Zalenskiego ” lub „dlaczego spada poparcie Zalenskiego”. Spójrz na to zapytałem go o coś, już rozumiesz dlaczego chat gpt jest średnim źródłem?
źródło: image_picker_2A30F275-E324-4D0F-B139-EB8312AF2A64-36076-00000BFF053D4D3B
Pobierz@Towarzysz_Pawulon: moje AI mówi że jesteś pedałem, czy to coś udowadnia?
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-19 183025
Pobierz