Wpis z mikrobloga

Doberek!

Ruszamy z nowym #rozdajo! Na zwycięzcę jak zawsze czeka 1 miesiąc subskrypcji Xbox Game Pass Ultimate (do aktywowania na każdym koncie) – aby wziąć udział, wystarczy zaplusować ten wpis. Szczęśliwca wyłonimy jutro po 14:00 i oznaczymy go w osobnym poście.

Niestety tym razem mamy do przekazania nieciekawą wiadomość... Sposoby na MEGA tani Xbox Game Pass Ultimate wkrótce przestaną istnieć. () Microsoft szykuje się do zmian, które w zasadzie zabiją sens naszych poradników z VPN-em (pozwalających kupić subskrypcję nawet 80% TANIEJ).

Innymi słowy, radzimy kupować subskrypcję czym prędzej, również na zapas, bo eldorado dobiega końca. Więcej o nadchodzących zmianach przeczytacie tutaj: https://xgp.pl/newsy/koniec-xbox-game-pass-ultimate-z-indii-ostatnia-szansa/

A tutaj link do poradnika na Xbox Game Pass Ultimate nawet 80% TANIEJ: https://xgp.pl/promocje/xbox-game-pass-ultimate-do-80-procent-taniej-poradnik/

Wszystkim zainteresowanym Game Passem Ultimate radzimy się spieszyć, bo w zasadzie w każdej chwili nasze sposoby na tani XGPU z VPN-em mogą zostać pogrzebane...

PS. Powodzenia w rozdajo!

#rozdajozadarmo #zadarmo #xboxgamepass #xboxgamepassultimate #gamepass #xbox #xbox360 #xboxone #xboxseries #xboxseriess #xboxseriesx #gry #konsole #microsoft #grypc #pcmasterrace #gaming #pc #komputery #eaplay #pcgamepass #xgpu #xboxseries #graniewchmurze #gryzadarmo #konkurs #konkursy #callofduty #cod #halo #bethesda #microsoft #gearsofwar #konsole #konsoledeals #konsolemasterrace #free
XGPpl - Doberek!

Ruszamy z nowym #rozdajo! Na zwycięzcę jak zawsze czeka 1 miesiąc s...

źródło: koniec-taniego-xgpu-indie

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XGPpl: Chciałem skorzystać z waszego poradnika i wykupić sobie 6 miesięcy game pass. Robiłem wszystko zgodnie z poradnikiem i dotarłem do kroku 5. Po wejściu na redeem.microsoft.com wpisuję kod na 1 miesiąc Game Pass ultimate - Indie, dostaję potwierdzenie "Przełączasz się na Xbox Game Pass Ultimate"; Nowa data odnowienia to 25-10-16. Kiedy daję "Kontynuuj" pojawia się poniższa strona. I tutaj jest problem, bo bez znaczenia czy wybiorę "Włącz płatności cykliczne
BeerElemental - @XGPpl: Chciałem skorzystać z waszego poradnika i wykupić sobie 6 mie...

źródło: XGP

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@BeerElemental: czy w Xbox Store masz region Indie? Jeśli tak, zmień to z powrotem na Polskę i aktywuj raz jeszcze.

Jeśli to nie to, spróbuj w Urban VPN połączyć się z Indonezją zamiast Indiami. A jeżeli nie używasz Urbana, to koniecznie użyj.
  • Odpowiedz