@dj_sasek: pozwole się nie zgodzić, jeśli odcinek jest dobrze zrobiony klimat jest zajebisty. Wolę RBRa z surową grafiką i całym klimatem momentami przypominającymi rzeczywistość od ea wrc czy dirta 2.0 już nie wspominając o fizyce.
jeśli odcinek jest dobrze zrobiony klimat jest zajebisty
@tryta: Ja to w ogóle jestem niszą w niszy, bo chyba więcej oglądam powtórki w RBR niż jeżdżę, ale właśnie dlatego zwracam uwagę na grafikę. Duże rozczarowanie mam, jak trasa ma słabe kamery przydrożne do powtórek. Ktoś się napracował, a potem kamery zrobił na odwal, albo miał z nimi jakieś głupie pomysły. Czasem się wydaje, że nawet dla słabszej graficznie trasy wystarczyłoby
@w__k: z kamerami miałem dzisiaj podobne odczucia jak oglądałem powtórki pod zrobienie screenów, albo totalnie w krzakach albo oglądałem przez większość czasu tekstury monakijskich skał mając samochód na 3 sekundy.
@patrykoo09 wagowo z węgierskim pluginem ze wszystkim co się da pobrać wychodzi podobnie do rajdowej konkurencji.
@patrykoo09: Tak do luźnego pojeżdżenia, to na początek można zainstalować tylko trasy z oryginalnej gry, a potem pojedynczo dodawać perełki po zobaczeniu sobie na yt, jak wyglądają.
#richardburnsrally #simracing #rbr
źródło: ryszard
Pobierz@tryta: Ja to w ogóle jestem niszą w niszy, bo chyba więcej oglądam powtórki w RBR niż jeżdżę, ale właśnie dlatego zwracam uwagę na grafikę. Duże rozczarowanie mam, jak trasa ma słabe kamery przydrożne do powtórek. Ktoś się napracował, a potem kamery zrobił na odwal, albo miał z nimi jakieś głupie pomysły. Czasem się wydaje, że nawet dla słabszej graficznie trasy wystarczyłoby
@patrykoo09 wagowo z węgierskim pluginem ze wszystkim co się da pobrać wychodzi podobnie do rajdowej konkurencji.
źródło: wwwwwwwww
Pobierz@patrykoo09: Tak do luźnego pojeżdżenia, to na początek można zainstalować tylko trasy z oryginalnej gry, a potem pojedynczo dodawać perełki po zobaczeniu sobie na yt, jak wyglądają.