Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Henson_ czy ja wiem, ja myślę że jednak nie ma dużo takich osób

Życie jednak nie jest takie złe, zawsze można coś zmienić 😀
  • Odpowiedz
@garrincha94: W praktycznie najbogatszym i najlepszym miejscu do życia to nic dziwnego, że nie ma wielu chętnych ¯\(ツ)/¯ No i jeszcze kwestia, że to też nie działa tam tak, że sobie wskakujesz do kapsuły i elo, tylko trzeba badania przejść, konsultację z psychologiem itd.
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela

Zgadzam się, bardziej rzuciłem jako ciekawostkę natomiast z drugiej strony podejrzewam, że brak dostępności takiej maszyny w innych krajach chyba nie jest zbyt istotnym czynnikiem dla którego ludzie się nie zabijają. Jest tyle sposobów na logout że każdy by chyba sobie znalazł coś w miarę odpowiedniego dla siebie.
  • Odpowiedz
@garrincha94: no właśnie nie do końca.
Samobojstwo jest bardzo trudne. Większość sposobów nie jest bezbolesna, a ludzie boją się długiego umierania.
Najpopularniejsze:
Leki - trzeba je zdobyć to raz i mieć pewność że nie zostanie się warzywem. Trzeba je zdobyć bez niczyjej wiedzy, dodatkowo mówi się, że człowiek umiera godzinami wymiotując

Liną - trzeba znaleźć odpowiednie miejsce, takie, gdzie nikt nie będzie chodził, żeby Cię na czas nie znaleźli. Swojego mieszkania nie
  • Odpowiedz
@Tyrande:

Leki

Teraz jest sporo tych automatów- receptomatow online, ale nie wiem jak dokładnie to działa. Niemniej jednak ponoć dość łatwo o nadużycia tam
  • Odpowiedz
@Henson_ zasadniczo to jest taka maszyna, nie potrzebuje nawet źródła prądu, nazywa się strzykawka i wystarczy nadzienie z odpowiednio dobranego koktajlu co już staje się pewnym wyzwaniem, ale dobrze dobrany gwarantowałby szybkie i bezbolesne wylogowanie.
  • Odpowiedz
@Henson_: a kto wtedy byłby niewolnikiem w fabryce smrodu i kurzu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) wielki Pan Ci powie ze życie jest piękne, masz żyć od wypłaty do wypłaty, a eutanazja to nie dobra jest
  • Odpowiedz