Aktywne Wpisy
Kojaan +69
Wcześniej nie byłam świadoma jak opieka nad dzieckiem jest męcząca. Myślałam, że jest choć trochę spokojnie. Że dziecko zajmie się zabawką, że obejrzy bajkę, że chwilę w ciszy poleży przez te 3 godziny.
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Ildealfons +1
Tutaj lv 31,
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
źródło: IMG_6141
Pobierz

@Zgrywajac_twardziela: To na łańcuch mogliby zrobić
To by się rozciągnął xD
Przy każdym większym kryzysie, w przypadku wojny, czy jakiejś większej klęski normiki same by czwórkami szły do tej maszyny ¯\(ツ)/¯
Życie jednak nie jest takie złe, zawsze można coś zmienić 😀
Jest już coś takiego, w pełni legalne w Szwajcarii ale zdaje się, że jakiejś mega popularności nie zdobyła.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Sarco
Zgadzam się, bardziej rzuciłem jako ciekawostkę natomiast z drugiej strony podejrzewam, że brak dostępności takiej maszyny w innych krajach chyba nie jest zbyt istotnym czynnikiem dla którego ludzie się nie zabijają. Jest tyle sposobów na logout że każdy by chyba sobie znalazł coś w miarę odpowiedniego dla siebie.
Samobojstwo jest bardzo trudne. Większość sposobów nie jest bezbolesna, a ludzie boją się długiego umierania.
Najpopularniejsze:
Leki - trzeba je zdobyć to raz i mieć pewność że nie zostanie się warzywem. Trzeba je zdobyć bez niczyjej wiedzy, dodatkowo mówi się, że człowiek umiera godzinami wymiotując
Liną - trzeba znaleźć odpowiednie miejsce, takie, gdzie nikt nie będzie chodził, żeby Cię na czas nie znaleźli. Swojego mieszkania nie
@Henson_: W Polsce? Jakieś 6000-8000 osób rocznie.
Teraz jest sporo tych automatów- receptomatow online, ale nie wiem jak dokładnie to działa. Niemniej jednak ponoć dość łatwo o nadużycia tam
@Zgrywajac_twardziela: Yhm, a na koniec i tak dusi cię jakiś chłop bo maszyna zadziałała jako-tako XD