Aktywne Wpisy

ElenaRain +635

Foxing +374
Obecny proces instalacji #windows11 przypomina jakąś chińską podróbę z bazaru, a nie produkt rynkowego giganta. Wymuszanie konta online, milion pytań o lokalizację / reklamy / śledzenie / numer buta, nagabywanie na subskrypcje Office 365, Bing Bing Wahoo, gejpass, synchronizację z chmurą, dane karty kredytowej, instalowanie aktualizacji, o które nie prosiłeś... ostatnio dodali nawet etap o importowaniu danych do Edge. Dla zwykłego użytkownika to z pół godziny przeklikiwania i czekania, zanim

źródło: Windows11-konfiguracja-krok-po-kroku-6
Pobierz
#firma #dzialalnoscgospodarcza #ksiegowosc
Jeżeli ktoś bierze kase, bo robi coś, co nie wynika z umowy to jest pasożytem ... Seems legit.
Co robisz na codzień? zrup trochę dla mnie, nie bądź pasożyt.
Jak masz 100 firm do rozliczenia a każda inna - ta nie ma wakacji, ta ma, ta ma częściowe - to robi się z tego 50 godzin które trzeba poświęcić na rozliczanie wakacji składkowych. Rozumiem, że ty byś poświęcił te dodatkowe 50h miesięcznie na robieniu rzeczy które nigdy w cenę nie były
@Bitcoin_za_milion_USD: uff czyli to bait, albo faktycznie nie ma co z Tobą gadać xD
witaj na czarnoliście Panie zielonka ;)
@zibizz1: Mojego starego Grażynka kasuje 350 PLN/mc za jedną fakturę w miesiącu na ryczałcie a i tak rozdziawiła paszczę po kasę za wakacje. Dopiero jak powiedział że chyba ja trochę odkleiło to się zreflektowała xD
@Bitcoin_za_milion_USD: 2 na 10 bo odpisane. Próbuj bardziej.