Aktywne Wpisy
nowszyja +1323
Zwycięzca Grand Press Photo 2026 znany! Zdjęcie przestawia polskiego lekarza, który odpoczywa po operacji drenowania budżetu Szpitala Południowego w Warszawie.
#lekarz #lekarski #konowalposting #afera #lekarz100k #heheszki
#lekarz #lekarski #konowalposting #afera #lekarz100k #heheszki
źródło: HLA1ckFWQAAw6Fo
Pobierz
lubie-sernik +13
W przyszłym tygodniu planuje iść sprawdzić #perfumy MITH w Bangkoku.
Polecało mi je kilka osób tutaj.
Na jakieś konkretne mam zwrócić uwagę? Bo z tego co widzę na stronie to wybór jest duży.
Polecało mi je kilka osób tutaj.
Na jakieś konkretne mam zwrócić uwagę? Bo z tego co widzę na stronie to wybór jest duży.

![Moja mama mogła żyć, ale nie było dla niej miejsca [na OIMIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d58140d2e77085c69d1acf192736e4f5aa8a2f3cd44b5a6317588b87f12d3322,q80.webp)

@SubsaharyjskaAlpaka: ciekawe, jakie są statystyki. Bo ja jestem już bliżej 40, niż 30, a wśród znajomych prawie nikt nie ma gówniaków i raczej ich nie planuje.
Ja jestem 1989
jak do niczego nie doszedles, a nie, to teraz skonczylbys juz na ulicy
@katopa: tylko tego angielskiego nie było na wyciągnięcie ręki obecnego wszędzie tak, jak jest obecny teraz. Znam swoich rówieśników, którzy nie potrafią sobie zainstalować programu, który nie ma opisanych poleceń po polsku. Podobnie z innymi nowinkami, nie byłeś zwolniony z podatku do 25. roku życia, a pensja to była przy dobrych wiatrach na początku dyszka brutto za godzinę. Rodzice nie mieli żadnych zapomóg na nasze zajęcia
Komentarz usunięty przez moderatora
mieliscie pewna przyszlosc, wewnatrz ram wytyczonych przez system
teraz? jak nie poszedles na lekarski/dentyste bez plecow NIGDY sie nie dorobisz
@katopa: dlatego spadasz na czarną, żegnam
@katopa: o jakich korpo mówisz w latach wchodzenia tych roczników na rynek pracy? :D Przecież wszechobecne korpo nie trwają od, zaokrąglając, 20 lat.