Aktywne Wpisy

wykop +413
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
maciek03pl +2
Miesiąc temu sprzedałem nastoletni samochód, którym jeździłem ponad rok. Od paru dni nowy właściciel pisze smsy ze mam mu zwrócić za naprawę skrzyni (ponad 50% wartości z umowy sprzedaży). Twierdzi, że ma ekspertyzy biegłego sądowego, że pojazd ma wadę ukrytą. Ze skrzynią rzeczywiście był problem(o czym kupujący został poinformowany przy zakupie), bo pół roku temu był wyciek, ale został on naprawiony i samochód dalej użytkowałem. Miał ktoś taką sytuację? Jak się skończyła?
Wykrwawił Rosjan, czym najpewniej kupił Polsce i innym krajom nadbałtyckim mnóstwo czasu. Wyszydzany i atakowany ze wszystkich stron walczy o Ukrainę jako pełnoprawnego członka świata Zachodu.
Z całego serca mu życzę, by ta walka skończyła się dla niego zwycięsko. Pomarańczowy przygłup odejdzie w końcu w zapomnienie, a Ukraina wcześniej czy później będzie członkiem świata Zachodu.
#wojna #ukraina #polityka
źródło: i1q10KgA20oIX6xSa0gq-2
PobierzBadanie z końcówki 2024:
To całkiem nieźle, biorąc pod uwagę trzy lata wojny i ile
@Mathas: więcej bzdur, wykop wytrzyma. Ostatnie sondaże dają mu 40-50% poparcia ananasie.
Po cholerę powielasz kacapską narracje?
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-19 o 08.33.59
Pobierz@Mathas Pomijając, że to dane z d--y to naprawdę myślisz, że Ukraincy zrobią dobrze ruskim i wybiorą w wyborach kogoś innego?
Komentarz usunięty przez moderatora
@JanuszKarierowicz: kuce i pisowcy zawsze biora dane z tiktoka i wpisow botow na x. Ziobro zaskoczenia.
@Mathas: ruda malpa zrodlem informacji kucyXD
Lap kucyku:
" 3 października 2024 roku, 59% Ukraińców ufa prezydentowi, podczas gdy 37% nie ufa."
Was sie powinno nazywac joisticki bo latwo sie wami steruje.
@Brutus66: w jaki sposób pluje?🤔 Podasz przyklady? Chodzi o ekshumacje pewnie... Zadam ci wiec pytanie, przed wojną tez tak wszyscy krzyczeli o ekschumacje? Czy wezmiesz lopate i zaczniesz tam kopać teraz? 2szyscy krzyczycie na wiesci o szkoleniu wojskowym ze was chca wyslac na ukraine. Chca wyslac misje stabilizacyjna, po podpisaniu zawieszeni
@Kryspin013: za próby urwania się z tego gówna przypłacają wojną, i tak idzie to w dobrą stronę
@Mathas: nie jest ci tak czasem po ludzku wstyd?