Aktywne Wpisy
BobekRobek +71
Moja 26letnia eks na rozstanie powiedziała mi że nie pasujemy do siebie bo:
-mam mental starego człowieka, nie jestem rozrywkowy, nie może ze mną spędzać czasu i zabierać do znajomych na imprezy, że zbyt mało sie widujemy i ona czuje się samotna. Tymczasem mieszkaliśmy razem i mówiła że czuję się mną przytłoczona.
Związała się z 40 letnim facetem mieszkającym od niej 350km którego widzi raz na dwa tygodnie i tylko na weekendy..
Wtf?!
-mam mental starego człowieka, nie jestem rozrywkowy, nie może ze mną spędzać czasu i zabierać do znajomych na imprezy, że zbyt mało sie widujemy i ona czuje się samotna. Tymczasem mieszkaliśmy razem i mówiła że czuję się mną przytłoczona.
Związała się z 40 letnim facetem mieszkającym od niej 350km którego widzi raz na dwa tygodnie i tylko na weekendy..
Wtf?!
Oldjero +20
Ktoś mówi że czasy niewolnictwa już minęły? Nie minęły, jest tylko gorzej i to pod płaszczykiem "spełnienia zawodowego" czyli z--------u na sukces jakiegoś bogacza.
Prawda jest taka, że zdrowy psychicznie człowiek nie powinien odczuwać najmniejszej potrzeby chodzenia do pracy, a jeżeli już tam niestety musi chodzić to obrzydzenie i depresja to są normalne, ludzkie odruchy na niewolnictwo etatowe.
#pracbaza #praca #korposwiat #takaprawda #biznes #ekonomia
źródło: 1549hpr_3df5b2e2989fe24-scaled
PobierzOk, ale PO CO chodzisz do pracy? Czy dlatego, że ktoś ci każe, czy może dlatego, że wiesz, że dzięki temu zarobisz na przetrwanie?
A jeśli nie praca (nie musi być etat), to co, dochód gwarantowany?
Komentarz usunięty przez moderatora