Aktywne Wpisy

hansoloxd +277
Jakieś 4 lata temu kupiłem w salonie samochód. Do samochodu dołączony został VOUCHER (vide zdjęcie).
Tak, dobrze kojarzycie, Holiday Park zasłynął w czasie powodzi z przerwania wałów koparką aby ratować osrodek (było nawet śledztwo)
Z racji tego ze kupon za rok traci ważność postanowiłem spróbować go wykorzystać i zacząłem rezerwacje na stronie.
Aby
Tak, dobrze kojarzycie, Holiday Park zasłynął w czasie powodzi z przerwania wałów koparką aby ratować osrodek (było nawet śledztwo)
Z racji tego ze kupon za rok traci ważność postanowiłem spróbować go wykorzystać i zacząłem rezerwacje na stronie.
Aby

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
michalxd21 +119
Oho, kolejny polski piłkarzyk co jest talenciakiem z football managera, który kręci noskiem przed wypożyczeniem do niższej ligi, bo jeszcze go w fifie nie będzie i se sobą na konsolce nie pogra, a finalnie jest za słaby na najgorszy klub w lidze i musi grać w 3 ligowych rezerwach (ale w EA tego nie wiedzą).
Aż się przypomina Kacperek Kozłowski, co w wieku 17 lat udzielał wywiadów że nie czuje potrzeby posiadania
Aż się przypomina Kacperek Kozłowski, co w wieku 17 lat udzielał wywiadów że nie czuje potrzeby posiadania

źródło: image
Pobierz
#starlink #nasa #astronomia
źródło: 1000007720
PobierzAle widok był nie z tej ziemii, przez
@bary94pl: Przynajmniej mogłeś to widzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)