Wpis z mikrobloga

Myślicie, że ten z Jeden Osiem L już zapomnial?

Albo czy Chylinska powiedziała sobie już dość?
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sylwiusz89: Mnie dziwił swego rodzaju hejt na Rodowicz w Rodzinie Zastępczej. Przeciez ona tam bardzo fajnie grala taka ciotkę, zrzędę wkurzającą. A ma jedną z niszych ocen na filmwebie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Sylwiusz89: zamiast bawić się w rymowanie lepiej odpowiedziec na pytanie ( )

@first być może wynika to z hejtu za ostatnie lata co narzekała ze ma niska emeryturę i coś tam jeszcze było z nią
  • Odpowiedz
@Ludzik90: Fajny rym kolego zapodałeś/Masz talent/Data wpisu mało istotna/Niech odpowiedź będzie mocna/Lubię Twoje nowe i starsze tu wpisy/A także kwiaty irysy. A co dyskusji o Maryli to chyba Panowie winna jest sama, ale nie opowieścią tą, tylko faktem, że Budka Suflera, Bajm, Kazik, T-LOVE, raperzy oprócz Wujka Samo Zło co zrobił się na Niebo bojkotowali TVP. Z gwiazd została tylko Rodowicz, Górniak, Steczkowska i Doda plus III liga Brzozowski co
S.....9 - @Ludzik90: Fajny rym kolego zapodałeś/Masz talent/Data wpisu mało istotna/N...
  • Odpowiedz
@first: Traktuję to jako lekko żartobliwy wpis o raperach z Polski, ale dodam, że z tych co byli odrzuceni za swoją twórczość cenię jeden numer Doniu. Jest to o chłopakach co naprawdę niebiescy zrobili na nich polowanie. Jednego pozbawili życia, a drugiego zdrowia. Przykra historia, o której jest ta piosenka, ale takich akcji do dzisiaj jest sporo, że typ dostanie pałką, paralizatorem czy nawet z front Kicka tylko dlatego, że
S.....9 - @first: Traktuję to jako lekko żartobliwy wpis o raperach z Polski, ale dod...
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: a ja to nie lubię hyp hopsów i rapsów, poza belmondawgiem, ale jego to dla beki slucham, coś jak tworczosci Walaszka, nie jak jestem żądny refleksji nad życiem i pomyślunku nad sobą samem.
  • Odpowiedz