Wpis z mikrobloga

Cześć, pisze w sprawie wizy do Wietnamu. Na jedne wizie wpisałem w rubrykę imię moje nazwisko i w nazwisko imię. Na wizie widnieje "full name" i dane są prawidłowe ale nie wiem czy muszę zmieniać czy nie. I druga sprawa nie jestem przekonany czy w polu place of birth wpisałem Poland czy Miasto z paszportu. Widziałem że pojawia się tu kontakt do Cindy Wu odnośnie wiz ale ona na oba te błędy odpisała no worries, that fine. Czy ktoś z was zna może jakaś opcje sprawdzenia wizy czy jest zgodna z paszportem i czy wpuszcza mnie do samolotu? Czy mogę pojechać na lotnisko nie w dzień odlotu i będzie możliwość sprawdzenia? Z góry dzięki za pomoc.

#wietnam #wakacje
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

place of birth wpisałem Poland czy Miasto z paszportu

Ja zawsze wpisuję "Poland" i jest ok

Na jedne wizie wpisałem w rubrykę imię moje nazwisko i w nazwisko imię.

@Kamilex97: Kolesie w immigration czepiają się wszystkiego żeby wymusić łapówkę. Dostałeś już wizę? Jeśli w polu "HỌ TÊN:" masz pierwsze nazwisko i drugie imię to nie będzie ok. Jeśli masz jeszcze czas to zrób nową wizę.
  • Odpowiedz
Na pewno to jest źle?

@Kamilex97: Najmocniej przepraszam. Sprawdziłem wizę z listopada 2024 i na niej mam imię i nazwisko. Na wizie ze stycznia 2025 mam nazwisko i imię. Niedawno zmienili system. Udanych wakacji Mirku!
  • Odpowiedz