Wpis z mikrobloga

#wagry #kosmetyki #pryszcze #cera

Moglibyście mi pomóc w jakiś kosmetykach na wągry ? Mam ich dużo na nosie i pod oczami i w ogóle mam wrażenie, że coraz więcej… próbuję jakiś maseczek węglowych i efekt średni. Te plastry na nos też nie nie dają. Najbardziej mi pomaga kwas salicylowy po kąpieli gdy pory otwarte, jakoś tam wypalą te wągry ale nic po za tym :(
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wypokowicz93: plastry na nos - nie używaj ich bo bardziej szkodzą niż pomagają. Nie szukaj efektu na szybko - o skórę trzeba zadbać i zajmie to trochę czasu, nie będzie efektu od razu. Kup sobie - dobry krem pod oczy, żel do mycia twarzy, tonik (w płynie lub szpreju) i krem nawilżający. Dodatkowo zainwestuj w ręczniki do mycia twarzy w rolce. Procedurka jest prosta, myjesz się normalnie pod prysznicem/w wannie
  • Odpowiedz
  • 0
@BelkaBec: Hmmm okey a jakie kremy polecasz ? Używać kwas salicylowy? On mi fajnie wypala po ciepłej kąpieli te wągry. Żel do mycia twarzy mam kupuje takie ze średniej półki 20zl za taką buteleczkę 200ml jakoś przy pomocy ekspedientki. Mam niby też dobre kremy nawilżające, używam maseczki różne różniaste i tanie i drogie ale te wągry… ciągle je mam. Wyciskam też ale to nic nie daje
  • Odpowiedz