Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +14
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation

git_commit +143
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.

źródło: powodzenia
Pobierz
to tak tez odnośnie wychwalania, ze kto posłuchał mesjasza na tagu, ten teraz zarobiony po pachy… no nie każdy :) sporo wykopków pękło, gdy ten stock po covidzie był spuszczany mocno w kiblu
Nie rozumiem sprzedawania na dołku. Jak mi coś spadnie to czekam aż się zielono zrobi, ale ja akurat nie ładuje po same kule xD
Eh, nostalgia.
To ja. Chociaż nie było tragedii, po gazowym rollercoasterze wyszedłem na zero. No i proszę nie tworzyć narracji że jestem panikarz!
Jak się GME zamknęło na 300$ a otworzyło na 180$ to dopiero się czułem żywy trzymając aż nie odbiło. Z PLTR to bardziej bym nudą
A co u mnie?
Postępujący alkoholizm i trzeci rok neet za zarobioną wtedy kasę.
Moje saldo w banku jest teraz jak mój pasek hp.
Nie no, po kablach jeszcze nie daję, więc bez kłucia.