Wpis z mikrobloga

Otworzyłem dziś pierwszy raz w życiu shorta jak #intel był na +10% myśląc, że to chwilowa eurofria i zaraz poleci na pysk z 2-3% XD W ciągu 5h wyleczyłem się z grania na lewarze na długi czas #gielda
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@bart40404: To, że wisiałem 3-4 miesiące na haku i kurs się bujał między 19 a 22, przez ostatni tydzień bujało ostro kursem i liczyłem na to, że chwycę jakiś chwilowy dołek i chociaż trochę się na tej szmacie odkuję za wiszenie tyle czasu na haku xD
  • Odpowiedz
  • 0
@natanyaach: Wiem. Odwaliłem szajs, i przez własną głupotę utopiłem parę złotych, wrzucam ku przestrodze dla innych, których korci zagrać na CFD na tak mocno huśtającej kursem spółce, bo lepiej i taniej uczyć się na czyiś błędach :D
  • Odpowiedz
@Euph0: Wszystko jest dla ludzi, CFD również, tylko trzeba podejść do tego zdroworozsądkowo. Przede wszystkim lewary są po to by maksymalizować zyski, ale niestety spekulacja (a to co zrobiłeś to właśnie spekulacja) nie daje zysków.
  • Odpowiedz
@Euph0: to są moje początki z giełdą, wrzuciłem tylko tyle ile bezboleśnie mogłem stracić :p
W sumie to mógłbym teraz sprzedać ale liczę, że dobije do 40.
  • Odpowiedz