Aktywne Wpisy

Mr_Przyjemny +215

źródło: temp_file7347315583924711866
Pobierz
Rainmaker97 +32
Uwielbiam kiedy Brzoska przyjeżdża z nowymi deregulacjami, zapewne kurierzy również nie mogą się doczekać kiedy rząd zdereguluje kolejne aspekty ich pracy i wreszcie jak to się mówi „gospodarka ruszy”.
#antykapitalizm #gospodarka #januszebiznesu #bekazlibka
#antykapitalizm #gospodarka #januszebiznesu #bekazlibka

źródło: IMG_4222
Pobierz
Mam telefon z tylko 64gb pamięci.Z poprzednich telefonow mam backup zdjec w Google zdjęcia. Pomimo że zdjęć fizycznie nie mam na telefonie, w pamięci pokazuje mi 15 gb zajętych w galerii. Czy da się zrobić tak, aby te zdjęcia z google można było oglądnąć tylko online z ich serwera ? Czy jak w ustawieniach Galeri klikne "Wyczyść wszystkie dane" ? Wszystkie dane aplikacji, pliki, ustawienia,konta i pliki pamieci podrecznej zostana trwale usuniete.
Jak to klikne to usunie mi także w z konta google moje stare zdjecia ?
Jak mam teraz zrobić aby telefon nie liczył mi tych zdjec jako zajetej przestrzeni u mnie w tel.
#android #telefony #pytanie #pomocy
Inna metoda kasowania, to wejść w jakąś przeglądarkę plików, masz tam jak mniemam folder DCIM i usuń za jego pomocą pliki
Jak usuwam jakieś zdjęcie w galeri, bo tam są dostępne te wszystkie zdjęcia. To automatycznie usuwa, też z google zdjęcia niestety.
I teraz pytanie jak zwolnić te 16 gb ( tyle pokazuje, że zajmuje galeria)
Chciałbym aby te zdjęcia były dostępne tylko w google zdjęcia a nie w Galerii.
Bo rozumiem, że masz dwie aplikacje, jedna to Galeria i druga Zdjęcia (od Google) ?