Aktywne Wpisy
strike_lucky +6
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +655

źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz
Jako mężczyzna walczysz za swój kraj a kobieta siedzi sobie w Niemczech z innym fagasem dostajesz papiery rozwodowe. Po wojnie pewnie wiekszosc kobiet nawet nie bedzie chciala wracac so ukrainy. A jescze pewnie jak się wojna skonczy to w mediach bedą mówic ze to Ukrainki sa bohaterkami i jak to duzo sie nie wycierpialy
#blackpill #pieklomezczyzn #przegryw
źródło: IMG_0389
Pobierz2. Wojna bo jakiś botoksowy bemcwał postanowił se wskrzesić ZSRR
3. Idziesz na front i dostajesz ptsd i trwałe kalectwo
4. Twoja żona się z tobą rozwodzi
5. Piekło kobiet
Nie licz na to, że tak simpiarski naród jak Polacy się czegokolwiek nauczy o naturze k0biet.
@Henson_: Bzdura. To tylko taki cope.
Walczysz bo jesteś biedny, nie jesteś rodziną wpływowego polityka, albo ogólnie słabo kombinujesz i po prostu płyniesz z prądem:
Pojawia się list z wezwaniem do wojska, więc idziesz na komisję, bo nie chcesz trafić do więzienia/koloni karnej. Póżniej ćwiczenia i już z górki - jakąś ciężarówką jesteś przewieziony na front, kopiesz okop, bo był rozkaz i inni też kpią. Siedzisz
@Henson_: NA Ukrainę
@ToTrocheBardziejSkomplikowane: zawsze gdy widzę tę nazwę mam w głowie to:
źródło: hillary-clinton-quote
PobierzPrzecież to wiadome.
Dlaczego marynarze nie mają żon?
Wystarczy spuścić z oka szczególnie p0lkę na 4 dni a już się puści.