Wpis z mikrobloga

Wojna na Ukrainie powinna wyleczyc kazdego polaka z kukoldyzmu i bycia beciakiem
Jako mężczyzna walczysz za swój kraj a kobieta siedzi sobie w Niemczech z innym fagasem dostajesz papiery rozwodowe. Po wojnie pewnie wiekszosc kobiet nawet nie bedzie chciala wracac so ukrainy. A jescze pewnie jak się wojna skonczy to w mediach bedą mówic ze to Ukrainki sa bohaterkami i jak to duzo sie nie wycierpialy
#blackpill #pieklomezczyzn #przegryw
Henson_ - Wojna na Ukrainie powinna wyleczyc kazdego polaka z kukoldyzmu i bycia beci...

źródło: IMG_0389

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: kobieta zawsze wybierze opcję, w której będzie jej lepiej. Dlatego dziwię się ludziom, którzy wierzą w miłość. Jak twoja love znajdzie lepszą opcję to powie adios. Ukrainki nie mają zysku wracać na Ukrainę i być wierne swoim facetom bo życie leci, trzeba z niego korzystać więc szuka się nowych gachów proste. Tylko faceci wierzą, że ich witaminki są wyjątkowe i one to nigdy ich nie zostawią i nie zdradzą.
  • Odpowiedz
Jako mężczyzna walczysz za swój kraj

@Henson_: Bzdura. To tylko taki cope.

Walczysz bo jesteś biedny, nie jesteś rodziną wpływowego polityka, albo ogólnie słabo kombinujesz i po prostu płyniesz z prądem:
Pojawia się list z wezwaniem do wojska, więc idziesz na komisję, bo nie chcesz trafić do więzienia/koloni karnej. Póżniej ćwiczenia i już z górki - jakąś ciężarówką jesteś przewieziony na front, kopiesz okop, bo był rozkaz i inni też kpią. Siedzisz
  • Odpowiedz
@Henson_: I o co te chłopy mają walczyć? O majątki oligarchów w przeżartym korupcją r-------y postsowieckim kraju jak żona już dawno skacze na knadze na Zachodzie?
  • Odpowiedz
@Henson_: Smutna i niewygodna prawda. Ukraina po wojnie jest skazana w najlepszym wypadku na wymieranie w tempie nieznanym w tak dużym kraju. W najgorszym wypadku Ukraincy będą niewolnikami zachodnich korporacji i ruskich oligarchów. I pisząc Ukraincy mam myśli mężczyzn z zakazem wyjazdu #pieklomezczyzn
  • Odpowiedz
@okno2137: jak tu pisałem że oligarchów trzeba wywłaszczyć to były takie typy które wmawiały mi że tylko dzięki oligarchom ten kraj się trzyma i wywłaszczenie ich doprowadzi do upadku ukrainy
  • Odpowiedz