Aktywne Wpisy
Sebastix +229
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

ewolucja_myszowatych +228
Coś się chciałem zapytać, bo już nie wiem czy ja jestem jakiś dziwny i to źle odbieram czy jak?. Picrel to ogłoszenie o zaginionym psie które widziałem parę dni temu, aż zdjęcie zrobiłem: https://i.imgur.com/WBLICyU.jpeg
“W tej okolicy zaginął lękliwy pies”, no może tak być, chociaż plus minus wielkości wilka jak nie większy, no ale może ciężar bycia psieckiem tak mu zrył banie, że się zrobił lękliwy. No nic, ale potem jest jazda: dużymi czerwonymi literami:
NIE WOŁAJ - NIE CMOKAJ - NIE GOŃ
WIDZISZ TERAZ PSA? DZWOŃ (spacja) dwa wykrzykniki.
ZRÓB FOTOGRAFIĘ PSA
ZERWIJ NUMER ZABIERZ ZE SOBĄ COŚ TAM COŚ TAM JAK ZOBACZYSZ COŚ TAM
To już nie można napisać zaginął pies, wygląda tak, prosimy o informację jak ktoś zobaczy, dla znalazcy przewidziana nagroda? Tylko lista komend krzykiem jak na unitarce do szeregowych? Widząc psa wykonaj telefon stojąc w pozycji na baczność, z twarzą zwróconą na północ, głosem pół szeptem, nie patrz psu w oczy, nie wykonuj gwałtownych ruchów, po odbyciu rozmowy spocznij. Wariactwo jakieś.
#psiarze #psiecko #psy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Ogólnie nawet nie lękowe psy mogą wejść w tryb przetrwania po kilku dniach od zaginięcia i potrafią nawet uciekać od swoich właścicieli, a co dopiero obcych ludzi.
@bukszpryt: Dokładnie, jak czytam czasem wypok, to widzę, że ludzie mają rozkminy jak stażysta w korpo pierwszego dnia, albo imigrant z trzeciego świata w EU po wylądowaniu na plaży. Też podobne prześmiewcze przesady, bo ich to śmieszy i dziwi za razem. Mechanizmy obronne psychiki i chęć pozostania sobą w nowym środowisku (tutaj
@WielkiNos ano, psiecku się dzieje krzywda, a źli ludzie jak wilki napadną i będą cmokać
@r__k nic by nie było przynajmniej dla mnie jak przed tą całą tyradą poleceń dodaliby "prosimy". Poza tym gdzie się podział zwyczaj nagrody dla znalazcy?
@mirko_anonim: to już nie są czasy, że na wyświetlaczu zmieści się kilkanaście znaków.
@mirko_anonim: nie wiem co Ciebie spotkało na lekcjach języka polskiego, (czego osobiście szczęśliwie uniknąłem), ale to nie ja poddaję analizie krytycznej ogłoszenie przybite zszywkami do drzewa. Może zadzwoń i powiedz, że nie czujesz się usatysfakcjonowany lekkością pióra.