Aktywne Wpisy

niebadzogrem +172
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

johann_10 +941
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Sąsiad starszy człowiek, na pewno po 80tce, pojechał gdzieś samochodem i... nie pamięta za cholerę gdzie go zostawił. Nie pamięta też jak wrócił do domu, prawdopodobnie na pieszo. Policja nie przyjęła zgłoszenia i nie planuje pomagać w poszukiwaniach.
Macie jakiś pomysł jak to w miarę sprawnie zrobić? Rodzina i sąsiedzi już szukali ale auto się nie znalazło. Co prawda rodzina i sąsiedzi to są w podobnym wieku i sprawdzali tylko miejsca gdzie dziadek bywał najczęściej, sklepy, ryneczek, cmentarz (pod koniec roku zmarła mu żona).
Na 99% stoi gdzieś w okolicy wymienionych powyżej punktów, pewnie nie było parkingu i zaparkował w blokowisku i chłop zapomniał gdzie.
Myślałem że jeśli mu mandat wystawią za przekroczenie parkingu w SPP, to przyjdzie do domu ale z drugiej strony marne szanse żeby był w SPP zaparkowany.
Wyprzedzając pytania, tak rodzina już wie że dziadek w tym stanie nie powinien już jeździć.
Niestety, blach nie pamiętam, w sumie auta też nie pamietam, troche podobny do fiata panda dziadkowóz. Aczkolwiek wszystko jest oczywiście do ustalenia.
#poznan #kiciochpyta #pytanie #samochody #starocie
Jak już ustalisz te informacje, to wrzuć tutaj, na FB itp. wraz z możliwymi lokalizacjami gdzie szukać. Na razie to szukamy jakiegoś małego samochodu nawet
ale to przez mObywatela można sprawdzić
@b0ria: pewnie chodzi o Default City