Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +149
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
USA negocjuje z naszym śmiertelnym wrogiem ponad naszymi głowami a część Polaków klaszcze uszami, bo lewaków d--a boli. Dziwiłem się jak to możliwe, że byli Żydzi co popierali Hitlera. Albo Polacy.
Teraz się nie dziwię.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Olek3366: świat polega na negocjacji nad głowami - kolejne wybitne przemyślenia naszej wykopowej tuzy intelektu.
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-18 o 13.03.26
PobierzGen szmalcownika w niektórych wiecznie żywy, niektórzy mieli takich podobno w rodzinie u nas w polityce ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale lepiej głośno nie pisać, bo słyszałem, że leci pozwy
https://pl.wikipedia.org/wiki/Konfederacja_targowicka
Jakbym mógł to głosowałbym na Trumpa
Spłycacie tak niesamowicie całą sprawę, że ciężko mi w to po prostu uwierzyć. Po pierwsze. Piszę to z perspektywy osoby, która w razie "W" pójdzie walczyć lub wyloguje się w jakimś kącie z poczuciem totalnej hańby. Mam dzieci. Ich
@jan-pomaski: Lewacy będący idiotami i wierzący we własne brednie to osobny temat. Oczywiście bawi, ale nie dlatego ludzie klaszczą - przynajmniej nie ja. Europa przez
Dokładnie. Niech uosobieniem tej naiwnie pięknej Europy, która uwierzyła (choć nie wiem, czy oni naprawdę w to wierzą) w
@Olek3366: szacunku trochę, ze świń jest pożytek