Wpis z mikrobloga

@sandsniffer: pokaż jej jakie są fajne różne strapony niech sama wybierze jaki jej będzie pasował i wygodnie się nosił

a doznania dla faceta to zależy jak dużego żona wybierze sobie
  • Odpowiedz
pokaż jej jakie są fajne różne strapony niech sama wybierze jaki jej będzie pasował i wygodnie się nosił

a doznania dla faceta to zależy jak dużego żona wybierze sobie

@Catmmando: temat uważam za zamknięty XD opie smaruj dupę
  • Odpowiedz
@sandsniffer: Jeśli chodzi o to jak to metodą drobnych kroczków, bo jak jej zakomunikujesz, że dzisiaj to robimy to się zepnie i nic z tego nie będzie. Jednego dnia tylko dotknij wjazdu do groty nestle, drugiego dnia pomasuj, trzeciego włóż koniec małego palca itd. Musi się przyzwyczaić do takiej stymulacji. To proces który potrwa parę tygodni i w końcu będzie uwieńczony sukcesem. Uwaga!. Jak to polubi , to będzie wolała
  • Odpowiedz
tylko jak ją do tego namówić?

@sandsniffer: a może uszanować, jej wolę że nie chce - nie przyszło ci do do głowy. Po drugie może sam najpierw wsadź sobie coś w dupę i zobacz jak to jest, małżeństwo to nie konkurs życzeń
  • Odpowiedz
@sandsniffer: nie da się kogoś do tego namówić, bo nawet jak się uda to nie spodoba się jej. Możesz próbować od małego kotka analnego/palca podczas stosunku. Jak się spodoba to można próbować wtedy penetracji. Oczywiście wcześniej lewatywa i porządny nawilżacz na bazie wody. Jednej się to spodoba, drugiej nie. Znam taka kobitę co bardziej w dupę woli niż normalnie. Więc spróbować warto.
  • Odpowiedz
Życzeń wzajemnie spełnianych z ochotą.

@Howard_Roark: no widocznie ona tego nie chce i nie ma zamiaru takich twoich życzeń spełniać, zwłaszcza że to jej odbyt a nie twój więc powinieneś zrobić jedno uszanować jej decyzję a nie kombinować jak ją obejść. Widać brak szacunku

nie raz miałem wkładane w dupę palce i inne urządzenia i serio tutaj nie ma co dramatyzować

twoje przygody analne nas nie interesują
  • Odpowiedz
no widocznie ona tego nie chce i nie ma zamiaru takich twoich życzeń spełniać

@krytyk1205: Nie wiem, dla mnie z posta OPa nie wynika wcale czy jego żona tego chce, czy nie, tbh. Jakieś rozmowy na ten temat się toczyły.

więc powinieneś zrobić jedno uszanować jej decyzję a nie kombinować jak ją obejść. Widać brak
  • Odpowiedz