Włączyłem ten filmek Fylypa z opisem Yamahy PG-1 i co on tam mówi to jest xD "Zacznijmy od kierownicy w kształcie H, przodni widelec zapewnia zwiększoną sztywność i wysoki poziom działania stabilności, zapewnia doskonałe zaszokowana oraz wchłaniania na mózgowatowe drogi. Przyczynia się obsługiwania wyśmienitej wydajności na nieutwardzonych drogach oraz płaskich grudach". Dalej mi się nie chciało spisywać ale czyta dalej kompletne bzdury bez ładu i składu. Gościu który operuje angielskim na takim poziomie że chce nauczać czyta opis z jakiegoś aliexpress, przetłumaczony z chińskiego na polski xD Ugułem polecam wszystkim którym brakuje majora Suchodolskiego, aż łza leci po nogawce jak się tego słucha. #raportzpanstwasrodka
@Hexenbrenner: ja zawsze jak oglądam Fylypa to mam przed oczami majora Teraz już wiemy że 20 lat wąchania nitro = wychowanie przez erosomańskiego grubasa i grubą chamską alkoholiczkę
"Zacznijmy od kierownicy w kształcie H, przodni widelec zapewnia zwiększoną sztywność i wysoki poziom działania stabilności, zapewnia doskonałe zaszokowana oraz wchłaniania na mózgowatowe drogi. Przyczynia się obsługiwania wyśmienitej wydajności na nieutwardzonych drogach oraz płaskich grudach". Dalej mi się nie chciało spisywać ale czyta dalej kompletne bzdury bez ładu i składu.
Gościu który operuje angielskim na takim poziomie że chce nauczać czyta opis z jakiegoś aliexpress, przetłumaczony z chińskiego na polski xD
Ugułem polecam wszystkim którym brakuje majora Suchodolskiego, aż łza leci po nogawce jak się tego słucha.
#raportzpanstwasrodka
Teraz już wiemy że 20 lat wąchania nitro = wychowanie przez erosomańskiego grubasa i grubą chamską alkoholiczkę