Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
MechanicznaPitaja +153
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
Osobiście gdybym był młodym chłopakiem kandydujacym do popularnego konta na tagu #przegryw jasno zastanowiłbym się nad swoim życiem. Wszyscy wasi potencjalni znajomi mogą z sekundy na sekundę rozejść się bez słowa. Nigdy ich więcej nie zobaczycie i efekt tysięcy waszych wpisów będzie dosłownie znikomy. Co gorsza, podczas gdy wy z góry przyjmiecie rolę ofiary, część waszych "kolegów" pójdzie dalej i poradzi sobie z życiem - albowiem dla nich tag będzie jedynie miejscem wylania wiadra żalów, smutków i wszystkiego najgorszego, a wszystko co dobre zachowają dla samych siebie i swojej rodziny. Czy w takim układzie rzeczywiście jesteście gotowi inwestować swój czas w to miejsce i tworzyć tam swoją historię? Moim zdaniem nie jest to warte waszego wysiłku.
#depresja #przegryw #damskiprzegryw #blackpill #neet #samotnosc #incelios #wychodzimyzprzegrywu #nerwica #studbaza