Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

vieniasn +40
może i jestem wykopkiem i to nie jest powód do dumy ale nadal nie prowadzę wojenek politycznych na portalu o kupie i siku jak wielu zrobiło
z dobrych chłopów taki upadek eh
z dobrych chłopów taki upadek eh

1. Zadawane pytania przez internautów pokazują, że jest ogólne w--------e w narodzie. Ludzie się nie p------ą w tańcu i dojeżdżają Pana Ministra bez hamulców.
2. Pan Redaktor Rymanowski dopuszcza takie atakujące pytania i zadaje je na antenie - nie jest to przypadek. Dziennikarze też widzą, co się odpierdziela w MRiT.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #gospodarka #polityka
@gniazdownik1016: nie rób z Rymanowskiego jakiegoś świętego, to koleś który napisał biografię starego Morawieckiego, a stary Morawiecki był ruskim agentem wpływu przez wiele dekad.
@SzitpostForReal: to co walił konia do niego czy tylko pracował jak każdy inny dziennikarz ze "zbrodniarzami"?
Szkoda, że rząd nie ma takiego zapału do upraszczania systemu podatkowego i powrotu do konkursów na stanowiska w spółkach skarbu państwa ( ͡º ͜ʖ͡º)
@SzitpostForReal: a ja papieza szklauje w internecie, to znaczy ze nie mam nic wartosciowego do poweidzenia?