#logikarozowychpaskow Kiedy politycy debatują nad przyszłością europy kobiety urządziły sobie protest o prawa kobiet. Może ktoś wytłumaczyć jakich praw nie mają jeszcze kobiety? Czym są tak gnębione przez władze? Bo moim zdaniem najgorszą pozycję w dzisiejszym społeczeństwie ma biały mężczyzna, który jest dymany na każdym kroku.
Kiedy politycy debatują nad przyszłością europy kobiety urządziły sobie protest o prawa kobiet. Może ktoś wytłumaczyć jakich praw nie mają jeszcze kobiety?
@adam-pajac: Tutaj nawet nie oto chodzi jakich praw kobiety nie mają. Ja proponuję spojrzeć na to z tej perspektywy, że kobiety strajkują, ale i tak nie przynosi to absolutnie żadnego efektu tak jak przykładowo strajk kobiet.
Bo moim zdaniem najgorszą pozycję w dzisiejszym społeczeństwie ma biały mężczyzna, który jest dymany na każdym kroku.
@adam-pajac: Nie powiedziałbym, że jako biały mężczyzna mam najgorszą pozycję w dzisiejszym społeczeństwie, w większości ludzie to sobie po prostu wmawiają robiąc z siebie ofiarę bo takie dziś mamy społeczeństwo. Natomiast ogromny problem jest taki, że problemy ogólnie dziś mają zwykli szarzy ludzie niezależnie od płci, ale zamiast je rozwiązywać próbuje się tworzyć
@adam-pajac: Tutaj nawet nie oto chodzi jakich praw kobiety nie mają. Ja proponuję spojrzeć na to z tej perspektywy, że kobiety strajkują, ale i tak nie przynosi to absolutnie żadnego efektu tak jak przykładowo strajk kobiet.
@adam-pajac: Nie powiedziałbym, że jako biały mężczyzna mam najgorszą pozycję w dzisiejszym społeczeństwie, w większości ludzie to sobie po prostu wmawiają robiąc z siebie ofiarę bo takie dziś mamy społeczeństwo. Natomiast ogromny problem jest taki, że problemy ogólnie dziś mają zwykli szarzy ludzie niezależnie od płci, ale zamiast je rozwiązywać próbuje się tworzyć