Aktywne Wpisy

SzeryfInternetuff +192
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy

źródło: image
Pobierz
pepepanpatryk +116
W końcu zrobiłem chaczapuri adżarskie, kształt muszę dopracować ale wyszły całkiem smaczne (。◕‿‿◕。)
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem

źródło: 1000033241
Pobierz
2024 ilość rejestracji chińskich samochodów 11000
strzelamy sobie w kolano czy początek końca zachodniej motoryzacji?
#motoryzacja
PS omoda 5 115tys/zł automat 7 lat gwaranci ubezpieczenie 1zł
źródło: obraz
PobierzA europejska motoryzacja niech podziękuje unii europejskiej za absurdalne przepisy.
źródło: temp_file9023320629344907128
Pobierz@Pit1337: Tutaj poruszyłeś też drugą sprawę jak europejskie firmy, zwłaszcza Peugot podchodzą do niektórych rynków, w tym do polskich dealerów. Nic dziwnego, że się przerzucają na chińczyki, jeśli dostają od Francuzów po papie. https://francuskie.pl/polscy-dealerzy-pisza-do-dyrektora-operacyjnego-stellantis-na-europe/
Pewnie za x lat ceny podniosą, ale dopiero jak europejską motoryzacja to będzie nic nie znaczący procent rynku.
Jest na wykopie typek co pluje na chińską motoryzację gdy ją widzi, aby dumnie bronić automative bo to 20% PKB a jak ktoś wejdzie z nim w dyskusję z kulturą to daje na czarno