Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirosławy potrzebuje porady jak postąpić z #niebieskipasek który był dawniej moim ziomkiem ale chyba samotność mu doskwiera i zaczął simpowac, nie jestem w stanie zaufać, a ten przez całe spotkanie się i zrobił mi takie oto zakupy kiedy wyszliśmy razem do sklepu. Żeby nie było chciałam kupić to sama ale zgrywał samca alfa i nie pozwolił mi zapłacić() Lubie go ale nie potrzebuje od nikogo cudzych usług ani hajsu, nie chce się tez odcinać bo jest to w tej chwili mój jedyny znajomy, gdyż straciłam ziomkow w ciągu ostatniego roku a jestem aspołeczna i rzadko nawiązuje nowe znajomosci, a trzeba coś robić poza piwniczeniem. Chciałabym postąpić tak żeby go nie krzywdzić tylko sam zrezygnował i pomyślał „No k---a nie wytrzymałbym z nią” proszę o porady jakie zachowania u różowych was najbardziej odrzucają i irytują, jak babka powinna się zachowywać żeby była skreślona jako potencjalna kandydatka do związku
#przegryw #cozrobic
Blankkel - Mirki i Mirosławy potrzebuje porady jak postąpić z #niebieskipasek który b...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Blankkel: może mu powiedz że nie traktujesz tej znajomości matrymonialnie i nigdy nie będziesz? Po c--j robić jakieś gierki - (może zrozumie że nie chce z nim być). Lubisz go, ale już dokładnie wiesz że nic z tego będzie. To po c--j owijać w bawełnę?
  • Odpowiedz
nie chce się tez odcinać bo jest to w tej chwili mój jedyny znajomy, gdyż straciłam ziomkow w ciągu ostatniego roku a jestem aspołeczna i rzadko nawiązuje nowe znajomosci, a trzeba coś robić poza piwniczeniem

@Blankkel: obys nigdy takich przyjaciol nie miala
  • Odpowiedz
@Blankkel: Kobieta jak zwykle. Woli piętrzyć problemy, udawać, kłamać, woli intrygi, woli się zachować jak p*zda i kogoś celowo zranić - zamiast powiedzieć wprost i uczciwie o co chodzi.
  • Odpowiedz