Wpis z mikrobloga

Zawsze jak wstawiałem na wykop piosenki Drejka, kiedy coś wypuszczał, to starałem się wybierać te, które mi najbardziej siedzą na danym albumie.

Przy tym albumie mógłbym tu wrzucić dosłownie którąkolwiek - wszystkie mi siedzą. Nawet I want to meet your madre, pay my respects to your padre ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeden z najlepszych albumów rnb w historii. Idealna mieszanka klasycznego sensualnego dźwięku z Toronto i luźnych eksperymentów. Od piątku leci na okrągło. Aż prawie współczuję hejterom Drizzy'ego, że ich to omija, ale - cóż - to w końcu był ich wybór, żeby wsiąść do smutnego bandwagonu zazdrości i zawiści, sterowanego przez "influencerów" muzycznych, korporacje i wytwórnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#drake #drizzymafia #yeezymafia #rap #rnb #muzyka
TywinLannister - Zawsze jak wstawiałem na wykop piosenki Drejka, kiedy coś wypuszczał...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tywin_Lannister: meet your padre to banger od pierwszego odsłuchu. jedyny zarzut, to mogłoby być ze 2-3 tracki bardziej w stylu Nokia czy Meet Your Padre właśnie. mój number 1 w tej chwili to Superman/Spiderman, ten riff to miód na moje uszy
  • Odpowiedz