Aktywne Wpisy

MrGreeny +10

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
PorzeczkowySok +53
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za

źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Wg mnie spoko chyba.
#podroze #podrozujzwykopem
źródło: 1000005297
Pobierzhttps://www.skyscanner.ie/transport/flights/kato/anta/250305/250312/?adultsv2=1&cabinclass=economy&childrenv2=&inboundaltsenabled=false&outboundaltsenabled=false&preferdirects=false&priceSourceId=&priceTrace=202502180742IKTWAYT20250305skypXC%7C202502180742IAYTKTW20250312skypW9&qp_prevCurrency=EUR&qp_prevPrice=78&qp_prevProvider=ins_month&rtn=1
Katowice w marcu do Antalii. XD
Też sobie umiem wpisać "znajdź najtańsze w całym roku" i wkleić "pierwsze z brzegu", naprawdę, to nie rocket science.
Lot Berlin-Istanbul widzę na wrzesień od £57 Pegasusem. Na tej trasie obczaj sobie jeszcze linie Ajet.
Każdy lokalny lot ma bagaże 15+8. Póki co taniej niż tysiak nie ma w moim terminie, ale może bliżej niego coś potanieje.
@panzmarszrutkiwbiszkeku: był Ajet z dwie stówki taniej, ale już podrożał. (╯°□°