Aktywne Wpisy

editores +79
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci

SilesianPill +178
Zabawne, że piszą o historycznie niskim poziomie urodzeń w USA (1,7), podczas gdy u nas jest 1,1 XD
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka

źródło: temp_file3775337719344261310
Pobierz
źródło: temp_file1839109199973588599
PobierzKtóre trio z serii gier GTA jest twoim najulubieńszym?
dodajże dla wykopowych dinozaurów swie starsze wiersje. GTA VC i trójeczka mają swój klimat i jak na swoje czasy były przełomowe. Najlepsze, że GTA VC powstała w rok po premierze GTA 3 co jest dziś nie do pomyślenia choć wiadomo, że też nie ma co porównywać tego jak są obecne wersje rozbudowane.
Moją ulubioną jest IV i 3 wraz z VC.
1. San Andreas - za klimat, humor, fajnego głównego bohatera, otwarty świat z wieloma aktywnościami pobocznymi i absurdalnymi szczegółami jak na tamte czasy czyli chodzenie na siłownie czy jedzenie zmieniające sylwetkę bohatera, misje na wyrobienie sobie licencji na latanie, wojny gangów i przejmowanie stref etc.
2. VC - za klimat ala Scarface
3. GTA IV - za rewolucyjny jak na tamte czasy silnik fizyczny, za pójście w nowym kierunku
@CzatownikzCzatowni: Mam to samo, GTA Vice City jako produkt/gra sprawiło, że polubiłem muzykę lat 80 tym samym kształtując w jakiś sposób mój gust muzyczny.