Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zwierz33: ale mnie ta akcja dziś ubodła w porannych gorących. Tu chłop się męczy i go jeszcze szykanują, a dosłownie post niżej 100% empatii dla gościa którego kobita leży w szpitalu. Jak mnie w-----a taka wybiórczość
  • Odpowiedz
  • 2
@johnkashtan: Mnie też wkurza aczkolwiek huop przesadził z tym o co prosi i też lekko mnie to podirytowało to pewnie ma złe samopoczucie a tu piszesz że, kobita w szpitalu ? Ale też trzeba przyznać że, jeśli jest w szpitalu to też zaraz na tagu dużo by wyzywało od oskich itd... a to też nie jest ok. więc też nie ma co się dziwić że, część pluje na tag. Tylko
  • Odpowiedz
  • 1
@johnkashtan: No jeśli to żona typa z gorących w szpitalu to nie ma co się dziwić że, się zagotował. A jeśli z tagu to jak wyżej. Tak czy siak większość ludzie robi wszystko żeby się ratować jak mają taką chorobę. Gość z tagu prosi o to może dla jaj a może faktycznie załamany. Ale gdyby zachorował to dopiero byłby lament i zbieranie kasy na leczenie. Także wg. mnie takie pisanie
  • Odpowiedz
  • 1
@johnkashtan: Dokładnie, dlatego nie reagowałem bo na co wyzywać. Tak samo ktoś coś nie umie to zamiast wytłumaczyć to dużo ludzi wyzywa jakby pozjadali wszystkie rozumy podczas gdy na innych płaszczyznach są tępi XD I co ktoś ma ich wyzywać ? Daj spokój.
  • Odpowiedz