Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +18
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation

git_commit +180
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.

źródło: powodzenia
Pobierz
I co, jest jakiś sprzeciw społeczny? Jakiś protest? Cokolwiek? Za komuny ludzie szli razem i się buntowali jak im ceny w sklepach wzrosły a dzisiaj Polakowi możesz napluć w ryj a ten powie, że przynajmniej ślina nie jest tuska/kaczora/woke/cokolwiek jeszcze. Nie mam sił.
#antykapitalizm #polityka #bekazprawakow #zalesie
źródło: 478263260_9211749425529952_3226287109312057435_n
Pobierz@JaszczurReptylCzipke: Płaca minimalna w 2025 roku stanowi około 63,6% przeciętnego wynagrodzenia w sektorze przedsiębiorstw w województwie warmińsko-mazurskim.
Wszyscy powinni zarabiać tyle samo czy co?
@Xandress: pozwól, że zrezygnuję z dalszej dyskusji
@malinq: to jest problem polskich januszrksów że nie podnoszą płac, nawet jakby mieli stracić wykwalifikowanego pracownika; jak już mówimy o równym wynagrodzeniu za tę samą prace to poggers