Aktywne Wpisy
Hatt0riHanz0 +45
Poproszę o namiary na "pana Jakuba z Porsche Kraków który mirkuje tutaj" a który sprzedał podobno wczoraj @pogodny_mis65 auto. Wpis dzięki tysiącowi łatwowiernych Mirków wbił w gorące. Oszustwo jest jednak oczywiste.
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w

pawbeats +174
Siema Nocna
Gram w czwartek swój największy biletowany koncert w życiu i pomyślałem, że chętnie wręczę komuś stąd podwójne zaproszenie na ten event.
Pawbeats Orchestra na COS Torwar w Warszawie
A wręczam nieprzypadkowo - wypok od dawna w moim serduszku, nawet nazwałem swój album NOCNA XD choć to mniej bezpośrednia konotacja.
Gram w czwartek swój największy biletowany koncert w życiu i pomyślałem, że chętnie wręczę komuś stąd podwójne zaproszenie na ten event.
Pawbeats Orchestra na COS Torwar w Warszawie
A wręczam nieprzypadkowo - wypok od dawna w moim serduszku, nawet nazwałem swój album NOCNA XD choć to mniej bezpośrednia konotacja.

źródło: IMG_4774
Pobierz
XD
#ukraina #rosja #wojna #russiahateclub #ruskapropaganda #polityka
źródło: IMG_3090
Pobierzźródło: Zrzut ekranu_17-2-2025_185338_pl.wikipedia.org
PobierzKomiczne jest to „mocarstwo” które pozuje na giganta i wszystkich poucza o wartościach a jest Bangladeszem tylko gorszym (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Grzesiok: I od okoliczności (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)