Wpis z mikrobloga

Siema Krakowskie Mirki, mieszkam w Krakowie od roku na Czyżynach i potrzebuję jakiegoś mechanika w tej okolicy. Ewentualnie Bronowice bo tam pracuję. Kogoś normalnego, żadnego starego wąsa złodzieja. Już kiedyś byłem w takim warsztacie gdzie wzięli 300zl za 45 minut diagnozy i to na dodatek błędnej. Może być jakiś pasjonata z garażem. Ktoś coś?
Ewentualnie Kraków bądź okolice.

#krakow #czyzyny #mechanikasamochodowa
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mkk141: jak znajdziesz daj znać ;). Ja myślę, teraz wziąć jakieś OC z lawetą w razie w (choć zabieram się do czytania czy tak można w ogóle) i w razie awarii wiozę do znajomego, który zna samochód w rodzinnych stronach 70km od Krakowa. Ostatnio robił dwie sprawy. Laweta ale blisko jakieś 5km i regeneracja rozrusznika. Zdjęcie, regeneracja, założenie - 250zł. Kolejnym razem: Wymiana dwóch klocków, zdjęcie kół, założenie opon na
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@niedasieukryc dokładnie. Ja w moich rodzinnych stronach też robiłem serwisy ale teraz zmieniłem pracę i mam mniej czasu na jeżdżenie tam. Mam coś na oku, sprawdzę gościa i dam ci znać na pv
  • Odpowiedz
teraz wziąć jakieś OC z lawetą w razie w (choć zabieram się do czytania czy tak można w ogóle)

@niedasieukryc: no wykupujesz assistance i masz holowanie, tylko doczytaj warunki jakie dana firma oferuje
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@henrykTransformator Nie potrzebuję. W moim rodzinnym mieście jest sporo "garażowców" którzy mają warsztaty w swoich domach i przez to mają mniejsze ceny, bo nie wynajmują powierzchni. Myślałem że tu jest podobnie
  • Odpowiedz
  • 1
@mkk141 jeśli Azory wchodzą w grę to polecam:
Sewioł. Autousługi mechanika samochodowa

Dobre ceny jak na Kraków. Umawiasz się na konkretny dzień, zostawiasz auto rano i do odbioru po południu tego samego dnia.
  • Odpowiedz